BOR: Osumnjičeni priznao ubistvo zbog ljubomore

Dejan Barbulović, osumnjičen za ubistvo vlasnika picerije "Freš", priznao je da je počinio zločin i da je nož na Srđana Đ. potegao iz straha, a ne namere

  • 0

Dejan Barbulović (40) iz sela Osnić, osumnjičen za ubistvo vlasnika picerije "Freš" u Boru Srđana Đ.(46), danas je na saslušanju priznao da je počinio zločin, saznaju novinari iz izvora bliskih istrazi. Prema saznanjima, on je na saslušanju rekao da je juče nožem ubio Srđana Đ. jer je sumnjаo dа gа suprugа vаrа sа njim.

Kako je Barbulović rekao, nije nameravao da ubije Srđana Đ., već je potegao nož iz straha. Dejan B. i Srđan Đ. susreli su se na mostu kod sela Brestovac, gde su došli automobilima, ali je rasprava prerasla u obračun. Ubijeni je, prema navodima izvora, negirao bilo kakvu vezu sa suprugom osumnjičenog.

Ustanovljeno je da je Srđan Đ. zadobio dva uboda nožem i izdahnuo kraj bankine na mostu. Osumnjičeni je nakon zločina pobegao, a potom se sam prijavio policiji u Boljevcu. U proteklih mesec dana ovo je drugo ubistvo iz ljubomore u Boru.

Ljubomora kao motiv za ubistvo, bila je i nedavno u selu Brestovac, kada je jedan čovek ubio bivšu suprugu i njenog momka.

(G. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA