Drama u Somboru: Migrant privukao devojčicu k sebi, grlio je i nešto joj šapnuo. Onda je uhapšen!

Inspektori su priveli R. I., koji se pravdao da je devojčici samo ponudio drugarstvo, što joj je i rekao, a kako ona ne zna engleski, nije znala šta joj govori, devojčica izjavila da je nije dodirivao

  • 6

Policija u Somboru privela je pa nakon saslušanja pustila da se brani sa slobode migrant R. I. (16) nakon prijave da je pokušao na ulici napadne maloletnicu S. Đ. (13), piše Alo.

Ispovest dečaka kojem je migrant stavio ruku na polni organ: Uhvatio me je za međunožje, ustao sam, a on je nastavio da me prati u stopu

Užas u Beogradu: Migranta izboli nožem u Gavrila Principa

- Devojčica se šetala sa drugaricom. U jednom trenutku, prišao joj je migrant i privukao ju je ka sebi. Dok ju je grlio, saopštio joj je nešto na engleskom. Ona se uplašila i počela da vrišti. Zapomaganje devojčice začuo je otac njene drugarice i oterao migranta. On je slučaj i prijavio policiji - objašnjava naš izvor.

Nedugo posle toga, inspektori su uhapsili i priveli R. I., koji se pravdao da je devojčici samo ponudio drugarstvo, što joj je i rekao, a kako ona ne zna engleski, nije znala šta joj govori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U policiju su privedena i još trojica migranata koji su sve gledali s druge strane ulice. Oni su potvrdili priču svog prijatelja da nije hteo da je siluje, već samo da se sa njom druži - objašnjava naš sagovornik.

Međutim, građani Sombora su uplašeni nakon ovog događaja. Njihov strah se odnosi najviše na devojčice, da ne budu predmet napada migranata.

- Niko ne zna šta je zaista hteo taj migrant. Svakako je zagrlio devojčicu. Da mu ona nije pobegla i da nije vrištala, mogao je da je napadne i možda i siluje. Smatramo da situacija nije tako bezazlena - tvrde meštani Sombora.

Tužilac je, navodno, saslušao sve koji su povezani s ovim predmetom. Tek nakon prikupljanja svih dokaza, on će doneti odluku da li ima elemenata za podnošenje krivične prijave.

Foto: Profimedia, Printskin: liveleak.com Foto: Profimedia, Printskin: liveleak.com

- I kod tužioca uhapšeni migrant je ponovio gotovo isti priču kao i u policiji. Rekao je da je "samo želeo da ima što više prijatelja jer se oseća usamljeno“- dodaje izvor Alo.

Kako ovaj list saznaje, u policiji u Somboru u prisustvu roditelja saslušana je i maloletna devojčica.

- Zagrlio me je migrant i nešto mi je rekao na uho. Pričao je jezikom koji ne razumem. Uplašila sam se i zato sam vrištala. Nije me dodirivao - ispričala je devojčica.

Daljinac baner

(Telegraf.rs  /Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Причалица

    11. jul 2017 | 09:41

    Прво се додирује,па онда силује.А пријатеље нека тражи међу својима,или нека се врати тамо одакле је дошао.И ко више пушта те из средњег века???

  • Marijana Bakov

    11. jul 2017 | 09:52

    Uzas, sta se desava.A zasto ste zataskali slucaj iz Kikinde?

  • Milutin

    11. jul 2017 | 10:35

    Na slobodu nego sta,da moze da siluje i papadne jos neko nase dete,mozda cak i da ubije. Zasto da bude u zatvoru,ipak na robiju treba da ide Srpska omladina i rodoljubi a silovatelji i ubice na slobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA