≫ 

Doktor manijak drogirao pacijentkinje, silovao ih i sve snimao: Priznao da ima fetiš "uspavanih lepotica", pa ga je stigla kazna! (VIDEO)

Na suđenju se branio time da "ne smatra svoj fetiš čudnim"

  • 5

Doktor iz Las Vegasa, Bin Ben Čung (43) osuđen je na pola veka zatvora zbog toga što je drogirao svoje pacijentkinje, a zatim ih silovao, uključujući i jednu tinejdžerku.

Očajni otac je ćerki na samrti iskopao grob, svakog dana je vodi tamo da se odmara i da se igra (FOTO)

Tokom suđenja priznao je da ima fetiš "uspavane lepotice" što znači da ga uzbuđuju onesvešćene žene, što se takođe zove i "somnofilija". Priznao je i da je od žrtava, tačnije pacijentkinja zahtevao da pristanu na seksualni čin, koje bi zatim snimao kamerom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Sudija koja je slučaj vodila, Ketlin Delanej, rekla je da su dela ovog čoveka "odvratna, nedopustiva i krajnje uznemirujuća".

Čung se na suđenju branio time da "ne smatra svoj fetiš čudnim", kao i da su pojedine žene znale šta će im se desiti. Kasnije je kamenog lica rekao da smatra da više neće ponoviti taj čin, iako mu je i sama ideja i dalje erotična.

Foto: Google Foto: Google

Na suđenju su prikazivani i video snimci koje je snimao a na kojima se vide onesvešćene žene i Čung koji sa njima ima seks, dok njihova tela i udovi vise kao da su mrtvi. Pritom je uvek nosio puno doktorsko odelo, odnosno mantil i lateks rukavice, jer ga je, kako kaže, uzbuđivao odnos doktor-pacijentkinja.

Ustanovljeno je da je Čung svoje pacijentkinje drogirao "ketaminom" a jedna od njih opisala je kako se zbog svega oseća.

Foto: Wikipedia/Psychonaught Foto: Wikipedia/Psychonaught

- Nikada nisam mogla ni da zamislim da će mi to uraditi, tek kada sam se probudila shvatila sam šta se dešava. On je jedan užasni monstrum - rekla je ona.

Čung je uhapšen 2015. godine kada je i krenulo suđenje nakon što je njegova tadašnja žena Brenda otkrila desetak užasnih video snimaka svog supruga i predala ih policiji, prenosi Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA