• 5

Čumetu ponovo pozlilo, prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu

Buha se inače nalazi u pritvoru Okružnog zatvora, od novembra 2015. godine gde mu se inače odvija i suđenje

  • 5

Nekadašnjem svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu ponovo je danas pozlilo tokom ponovljenog suđenja, pa je po savetu prihijatra i lekara smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu koja se nalazi u okviru Okružnog zatvora u Beogradu.
Šta radi Čume u zatvoru: Po ceo dan jede, pije, igra šah i psuje, a druži se samo s jednim čovekom

Drama na suđenju: Čumetu pozlilo, pritisak mu skočio na 200, prekinut pretres
Suđenje pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu, koje je u završnoj fazi, zbog toga je moralo da bude odloženo za 17. jul do kada će lekari pratiti njegovo zdravstveno stanje i izvršiti opservaciju pred suđenje.
Buha se inače nalazi u pritvoru Okružnog zatvora, od novembra 2015. godine gde mu se inače odvija i suđenje. Optužen je za pet krivičnih dela.
Prvom presudom koju je nedavno ukinuo Viši sud u Beogradu i naložio ponavljanje suđenja, Buha je bio osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog tri krivična dela.
Buhi se ponavlja suđenje zbog optužbi da je ugrozio sigurnost pripadnika obezbeđenja njegove supruge - Milana Ljubenovića, zatim zbog prikrivanja krivičnog dela, zbog sprečavanja dokazivanja, zbog podstrekavanja vlasnika auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevana Petoševića na prikrivanje kupovine kradenog Ferarija prekucavanjem broja šasije motora kao i da je iz zatvora u Padinskoj skeli pretnjama ugrozio sigurnost bivše supruge.
Foto: Profimedia/Caia Image

Foto: Profimedia/Caia Image


Ovaj slučaj se odnosi na pretnje koje je tada još zakonitoj supruzi Buha uputio telefonom iz zatvora u Padinskoj skeli gde je služio kaznu od godinu dana za raniji napad na Milana Ljubenovića.
Tužilac i buhina odbrana izneli su završne reči još u junu, pa je pred sudom sada da, ako nema novih predloga, da zaključi suđenje i izrekne presudu.
Buha se nalazi u pritvoru od novembra 2015. godine.
Ovaj svedok saradnik u procesima protiv "Zemunskog klana" i za ubistvo premijera Zorana Đinđića, početkom februara osuđen je u Prvom osnovnom sudu na još 16 meseci zatvora zbog vređanja tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u sudnici Palate pravde tokom suđenja u slučaju "ferari".
Daljinac baner
(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    Zašto ga lece ova država mora da se ocisti od ovakvih kao sto je on inače nepise nam se dobro

  • kapetan Popa

    Umre covek, tj Čume. Kakva farsa. A kada je drukao tada bio pri cistoj svesti i zdravoj pameti, a sada pritisak 200. Bog sve vidi prijatelju, na toliko godina si namestio ljude bas koliki ti pritisak.

  • Ja

    Siroma. Kako mu uvek pozli na sudjenju. C c c

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima