PANIKA U AVIONU JAT: Putnici se tukli zbog naslona za ruke

Na letu iz Majorke za Beograd počele su da sevaju pesnice dvojice mladića, a devojka jednog od njih je toliko vrištala da su putnici, koji nisu videli šta se dešava, mislili da se avion ruši

  • 1

Dvojica putnika potukla su se na čarter letu "Jat ervejza" iz Majorke, što je izazvalo paniku u avionu. Drama je trajala oko tri minuta i odigrala se prethodne noći, pre sletanja aviona u Beograd, pišu "Večernje novosti".

Dvojica putnika, koji su tokom leta sedeli jedan do drugog, posvađali su se oko naslona za ruke, pa su sevale pesnice, a kabinsko osoblje i drugi putnici jedva su uspeli da ih razdvoje. Po sletanju aviona policija je privela dvojicu "nervoznih putnika".

- Čarke su počele odmah pošto su seli jedan do drugog. Dečko, koji je sedeo u sredini, sve vreme je provocirao ovog drugog. Svađali su se oko naslona za ruke. Približavali smo se beogradskom aerodromu i upalio se signal za vezivanje pojaseva. A onda je počela tuča. Devojka jednog od izgrednika je toliko vrištala da su putnici pozadi pomislili da se avion ruši, da je kraj. Najteže je ipak bilo trudnici, koja je sedela odmah iza ove dvojice mladića. Žena je potpuno bila izbezumljena, jer se sedište naginjalo unazad. Prava je sreća da je nisu povredili - ispričala je jedna od putnica.

Prema navodima lista, u zadnjem delu aviona vladala je panika jer putnici nisu znali šta se dešava, a kako avion sleće, morali su da ostanu vezani na svojim sedištima.

- Osoblju "Jat ervejza" svaka čast, brzo su reagovali, a u pomoć su im pritekli i drugi putnici kako bi razdvojili mladiće. Kada smo sleteli, oko 2.40 sati, nismo mogli da napustimo avion dok policija nije privela dvojicu mladića, a sa njima su otišle i njihove devojke. Zaista nije bilo prijatno, posebno što se sve odigralo pri sletanju aviona. Ne mogu da procenim koliko je trajao incident, za mene je to bila večnost - dodala je putnica.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    4. avgust 2012 | 13:06

    nazalost ovo je dokaz kakve seljacine imaju kintu za majorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA