Kineska firma nudi novac za završetak Koridora 11 do Crne Gore

Kineska firma "Mostovi i putevi", koja gradi most na Dunavu između Zemuna i Borče, uputila je zvaničnu ponudu Javnom preduzeću "Koridori Srbije" za finansiranje i izgradnju preostalih deonica auto-puta na Koridoru 11, od Beograda do Boljara

  • 3

Vlada Srbije trebalo bi uskoro da razmatra predlog kineske firme "Mostovi i putevi" za finansiranje i izgradnju preostalih deonica na Koridoru 11 od Beograda do granice sa Crnom Gorom.

Kako je navedeno, kineska firma "Mostovi i putevi", koja gradi most na Dunavu između Zemuna i Borče, uputila je zvaničnu ponudu Javnom preduzeću "Koridori Srbije" za finansiranje i izgradnju preostalih deonica auto-puta na Koridoru 11, od Beograda do Boljara.

Vrednost deonice, duge 270 kilometara, jeste više od 2,5 milijardi evra, a Kinezi bi taj posao finansirali iz kreditnog paketa od 10 milijardi evra, namenjenog istočnoevropskim zemljama.

(I. D. / Tanjug / Foto: Beobuild.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dc

    5. avgust 2012 | 03:17

    Pa koridor 11 je u srbiji Bg požega. a u cg niko ne ide a ibarska i dalje puna kola i saobraćajki. Koridor 11 je jako bitan e sad da li će mrka dati da mu to kinezi rade a on bi to za 2 meseca uradio videćemo.

  • dusan82

    5. avgust 2012 | 04:50

    Meni je najbolje ono sto kaze velja i mrka! Velja kaze gradi cu put do cacka a mrka gradi cu puteve ovamo i onamo kao da su to njihove pare pa ljudi moj ne nasedaj te na te gluposti! Ko su bre oni da kazu sta ce da gradu nisu to njihove pare nego nase to su pare gradjana srbije!!! Gradice ono sto im se kaze i tacka a ne po njihovoj volji jer lako je praviti se tudjim parama ili? To su nase pare a ne njihove samo sto to oni nisu shvatili!

  • vlada

    4. avgust 2012 | 22:28

    Niko nece za Crnu Goru da ide a nasi da uzimaju pozajmice za koridor 11. Napravite puteve po Srbiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA