LUDILO U GUČI: Golotinja, političari i trubaduri! (FOTO)

Pretposlednje večeri Sabora u Guči pažnju naših reportera privukle su devojke koje su u vešu ili, bolje reći, "oskudnim kostimima" igrale na stolovima. Veče je takođe obeležilo i takmičenje orkestara, koje je ispratilo oko 20.000 posetilaca

  • 0

Pretposlednji je dan Guče, a atmosfera je sve bolja i bolja! Poslednjih dana, prema rečima naših reportera, bilo je svega! Od go-go igračica, koje su popularne skoro svake godine, preko političara koji su "kitili" trube pa sve do tradicionalnog takmičenja orkestara.

večeras je bilo veoma veselo, kao i svake večeri. Pažnju nam je privukla jedna plavuša, koja je u vešu ili, bolje reći, "oskudnom kostimu" igrala na stolu na oduševljenje prisutnih. Naravno, nije bila jedina. Takođe, nešto kasnije, održano je i tradicionalno takmičenje orkestara, koje je ispratilo skoro 20.000 posetilaca.

Prema rečima organizatora, Sabor trubača u Guči je jedan od događaja koji našu zemlju čine jedinstvenom na kulturološkoj i turističkoj mapi sveta, a "svetkovina trube" Srbiju promoviše u najboljem svetlu, kao zemlju optimizma, veselja i iskrenog gostoprimstva.

Tradicionalni 52. dragačevski sabor trubača u Guči trajaće do 12. avgusta, okupiće 50 trubačkih orkestara, a organizatori očekuju više od pola miliona posetilaca iz zemlje i inostranstva.

(I. D. / M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA