PERANOVIĆ NAPRAVIO KANIBALA: Srpski Hanibal Lektor bio štićenik popa ubice!

Kraljevčanin koji je u petak uveče pokušao da odgrize ruku 15-godišnjoj N. R., a dvojici mladića odgrizao ušne školjke, pre nekoliko godina neuspešno se lečio kod popa batinaša u "Crnoj Reci"

  • 3

Drogirani Kraljevčanin, koji je u petak uveče napao 15-godišnju N. R. i pokušao da joj odgrize ruku, svojevremeno je bio štićenik Centra za odvikavanje od droge "Crna Reka", piše današnji "Kurir".

U vreme dok se lečio, upravnik manastirskog centra bio je upravo otac Branislav Peranović, koji je sada osumnjičen da je u ponedeljak uveče nasmrt pretukao Nebojšu Zarupca (39), štićenika Centra "Sretenje" u Jadarskoj Lešnici! Napadač na devojčicu je identifikovan, ali još nije uhapšen.

- Dok se on lečio, u "Crnoj Reci" bilo je najviše Lazarevčana i Kraljevčana, tako da su napravili neku vrstu klana. Prema našim saznanjima, i ovaj Kraljevčanin je dobijao "vaspitne batine" od oca Peranovića, ali očigledno je da mu to nije pomoglo. Već godinama dolazi u Lazarevac i svi znaju da je narkoman! Prosi na ulici i pada u nesvest - kaže izvor.

Po takvom ponašanju ga svi poznaju. Pre nekoliko dana je iz Kraljeva došao u posetu drugaricama, koje žive u kući na obodu Lazarevca, a posle napada na 15-godišnju devojčicu i dva momka, koje je napao Đorđe S. i odgrizao im ušne školjke, Lazarevčani su prestravljeni.

Agresivni i opasni

Branislav Peranović bio je upravnik Centra za odvikavanje od narkotika "Sretenje", a u momentu kad je tamo ubijen Nebojša Zarubac (39), na lečenju se nalazilo 50 zavisnika od droge!

- Većina njih se razbežala čim se dogodila tragedija i krila se po okolnim šumama! Pretpostavljamo da su se do sada već vratili svojim domovima, ali oni predstavljaju opasnost, pošto su agresivni i verovatno spremni na sve, samo da se dokopaju jedne doze - kaže izvor "Kurira".

Dete u stanju šoka

Petnaestogodišnja N. R. uspela je da se otrgne od napadača i tako sačuva šaku. Ugriz je, srećom, bio plitak i nije jako oštetio tkivo, ali je ona u stanju teškog šoka, a njeni roditelji strahuju od toga da joj napadač nije preneo neku bolest.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    12. avgust 2012 | 19:08

    Posle tortura koje su bile "exkluzivna" terapija u Peranovicevim kampovima, neznam koji je sticenik izisao u civilizaciju, normalan. Batine su u bilo kojem vidu degradirajuce, pobedjeni ili bijeni uvek razmislja o osveti, ako je drugacije, taj nije normalan. Prosecna starost sticenika garantovala je neku nesrecu. Narkoman od 39 godina razmislja o svakodnevnom opstanku, kako izbeci krize i kako doci do sredstava koji mu obezbedjuju opijate. Peranovic je toga bio svestan i namerno ih je pustao na vikende kako bi stavio na probu njihove karaktere, retko ko bi se vracao normalan u taj pakao, a on je na taj nacin produzavao njihov ostanak u kampovima i naplacivao batinama i novcem sledeci mesec. Onaj ko tvrdi da je izlecen u tim kampovima, tvrdim da laze. Plasi se povratka u tu sredinu i apstinencija mu obezbjedjuje manje patnje i bola.

  • NN

    12. avgust 2012 | 15:53

    CRNI VI...PA ONAJ MILOVANOVIC KOJI JE BIO SARADNIK BIVSEG MINISTRA ZA ZDRAVSTVO RECE NA TV-U ONOMAD KAKO MU JE DILER REKAO KOJI SRPSKI POLITICARI DILUJU DROGU PO SRBIJI I VI SADA PLJUJETE PERANOVICA? GDE CE VAM DUSA TO VI VIDITE

  • vule

    12. avgust 2012 | 15:18

    pa bajker je imao pravo... dajte mu motku ponovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA