Bokser Nikola Stevanović prebio radnika "Vodovoda"!

Policijska patrola Čukarice brzo je reagovala i uhapsila siledžije. Protiv njih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje

  • 4

Srpski profesionalni bokser Nikola Stevanović, interkontinentalni prvak u polusrednjoj kategoriji u verziji IBF,  priveden je zbog sumnje da je juče u ulici Prote Milorada Pavlovića pretukao radnika JKP Beogradski vodovod i kanalizacija J.D.

Prethodno je Stevanović sa još jednim mladićem bio u "BMW"-u.  Prilikom parkiranja u Vodovodskoj ulici, "BMW" je udario u bager komunalnog preduzeća. Usledila je svađa, nakon koje je radnik sa bagerom otišao u susednu ulicu.

Posle 10 minuta bokserski as i njegov prijatelj došli su do komunalnog radnika i pretukli ga. Policijska patrola Čukarice brzo je reagovala i uhapsila siledžije. Protiv njih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje. Pretučeni radnik J.D. završio je u Urgentnom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. avgust 2012 | 23:31

    Daj bre Ana ili si mu rod ili se lozis na njega, kao niko ne zna sta sve Nikola radi po Belim vodama godinama unazad?? Pola Belih voda je pretukao zato sto eto tako isli istom stranom ulice i nikada nije odgovrao ni za jedno delo.....dozivatna diskvalifikacija i jedno 5 godina u Pozarevac da guli krompir!!!

  • bobolino

    14. avgust 2012 | 20:06

    Mangup !

  • anaaaa

    16. avgust 2012 | 19:52

    Ko zna sta je tu prava istina,cisto sumnjam da jedan vrhunski spirtista kao sto je Nikola moze da uradi nesto tako ONAKO BEZ RAZLOGA,verovatno da je bio ispravociran ili ko zna sta vec...A moguce da je to i preuvelicano malo vise zato sto gospodin ocekuje VELIKU otstetu od vrhunskog sportiste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA