REŠEN PROBLEM: Srpski putnici iz Hurgade stižu u Beograd

Prva grupa putnika iz Egipta kreće večeras i u Beograd stiže oko 1.30 sati posle ponoći, a sledeći let zakazan je za sutra u 21 sat

  • 0

Svi srpski državljani, koji su na aerodromu u egipatskom letovalištu Hurgadi čekali na povratak, bez obzira na to preko koje su agencije uplatili letovanje, biće prebačeni avionom kompanije "Er Kairo" iz Hurgade za Beograd, saopštilo je večeras Ministarstvo finansija i privrede.

U saopštenju se navodi da će prva grupa putnika biti ukrcana na let večeras, a njihov dolazak se očekuje oko 1.30 sati posle ponoći.

Drugi let za Beograd iz Hurgade zakazan je za sutra u 21 sat. Svi putnici koji su već otputovali biće nesmetano vraćeni i narednih dana, navedeno je u saopštenju.

Putnici koji lete iz Beograda za Hurgadu krenuće noćas u 2.30 sati, ali bez putnika agencije "Triniti", koja nije izmirila obaveze prema toj avio-kompaniji.

Iz Ministarstva finansija i privrede objasnili su da je problem nastao onda kada agencija "Triniti", koja je nosilac ugovora sa avio-prevoznikom, nije izmirila obaveze prema toj avio-kompaniji, ali je problem prevaziđen kada su ostale agencije preuzele ugovor.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA