SESTRA UBIJENOG ZARUPCA: Peranovićevi svedoci lažu, Nebojša nije bio drogiran!

Nevena Zarubac tvrdi da se njen brat Nebojša ne bi ni vraćao u Centar "Sretenje" da je hteo ponovo da se drogira

  • 10

Nebojša Zarubac se ne bi ni vraćao u Centar za odvikavanje od droge "Sretenje" da je hteo da nastavi s drogiranjem, tvrdi njegova sestra Nevena Zarubac povodom izjave svedoka Nemanje Radosavljevića Kebe da je sa vikenda došao drogiran!

- Izjave svedoka Nemanje Radosavljevića Kebe i Dragana Mitreva Mrvice da se Nebojša u Centar vratio drogiran su gnusne laži. Posle njihovih navoda da se ubistvo desilo u samoodbrani, postavljam pitanje kako je moguće da prebijen i polumrtav čovek napadne bilo koga, a pogotovu onoliku ljudinu koliki je Peranović?! Mislim da su Keba i Mrvica veoma dorbo odradili posao za koji su plaćeni ili možda naterani - ogorčeno kaže Nevena Zarubac.

Sestra tvrdi da su izjave svedoka neuverljive i da je teško poverovati u njih.

- Ne znam koliko Peranović i njegovi saradnici Keba i Mrvica moraju da budu gordi, sujetni i slepi, pa da misle da će u njihovu laž još neko poverovati, osim njih samih. Mada, sa ove tačke gledišta ni sama nisam sigurna koliko oni veruju sami sebi, s obzirom na to da svaki čas menjaju iskaze ili je problem do onog ko im te iskaze tako glupo i naivno servira- ističe sestra pokojnog štićenika.

Nevena osuđuje Peranovićeve pomoćnike da štite sveštenika i da pokušavaju da prikriju da je Nebojša ubijen od batina.

- Zašto lažete da se nisam interesovala za svog brata? Zvala sam Peranovića bar jednom na svakih 20-30 dana i pitala ga kako je Nebojša i da li ima nešto novo? Nisam htela da dosađujem telefonom. Bilo me je i sramota da zivkam jer nisam imala od čega da plaćam Nebojšin boravak u Centru. Student sam i teško se borim. Bar ti, Mrvice, znaš da sam zvala. Ja sam Peranoviću veoma zahvalna što je mog brata primio potpuno besplatno. Uvek sam isticala da moji roditelji i ja lešo živimo i da je usluga koju nam je učinio jako velika. Lepo je sa njegove strane što je hteo da pomogne, ali mi je učinio medveđu uslugu, koja se završila tragedijom i smrću mog brata - kaže na kraju Nevena Zarubac i dodaje da će tek da obelodani pojedinosti vezan za Centar.

Bivši štićenik Centra tvrdi da Keba i Mrvica pokušavaju da umanje odgovornost sveštenika Peranovića.

- Kakve notorne laži! Sprema se teren da ovog psihopatu proglase nevinim.. Na kraju će utvrditi da nije ubijen, nego da je umro od droge. Kebo, kažeš da se uneredio?! Znamo svi što se uneredio! Tučen je toliko da je morao da se uneredi. Svaki štićenik kad se vrati sa odsustva radi test na drogu, to mi dobro znamo, pa verujem da je i Nebojša isto radio. Ako si primetio to, poznajući te, ne bi prećutao nikako, već bi ga isprebijali odmah pred svima. Kako to da niko ne spominje batinjane, kažeš Kebo da si ih video kako se rvu? Gde su popu modrice kad ih Nebojša ima 50-100? Sad jedino Mrvica kaže da je primetio promene - modrice na tabanima kod Nebojše. Ej, pope, pa gde ćes više da se izvlačiš, treba za sve batine što si podelio da robijaš do zadnjeg daha - kaže štićenik, koji nije želeo da mu navodimo ime.

(A. T. / Foto: Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sticenik

    25. avgust 2012 | 00:43

    Nevena evo ti moj mail pa mi se javi ako imas snage> ja sam bio gore kad se to desavalo i spreman sam da svedocim i ja i jos nekoliko brace moje da bi se saznala istina o Nebojsi a i o samom kampu... moj mail je krsticm74@gmail.com pa se javi na njega a ostavi mi tamo broj da te mogu nazvati da se cujemo> znam da ti je tesko, al veruj ni meni nije lako, i ja imam decu ...

  • sticenik

    25. avgust 2012 | 00:29

    Nevena javi mi se obavezno ako procitas ovo

  • mira

    21. avgust 2012 | 22:21

    Strasno!!!! Ne mogu prosto da poverujem da neko brani ovog MONSTRUMA !!!! Kakav mentalni sklop treba neko da ima, pa da kaze jednu jedinu rec u korist ovog (ne)coveka. Tacno, decko je bio narkoman, ali niko nije zasluzio da umre od prebijanja, i to od strane "iscelitelja". Nadam se da ce porodica preminulog uspeti da istera stvari do kraja, da ne bude, kao sto se inace u zamlji Srbiji desava, sve gurnuto pod tepih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA