Namamile čoveka na seks u autu, pa ga opljačkale!

Policija u Novom Gradu uhapsila Indiru Aščerić i Ilhanu Rizo iz Sarajeva zbog sumnje da su učestvovale u razbojništvu nad Jusufom Đ., kojeg su pod izgovorom da žele da vode ljubav s njim namamile u mračnu ulicu, gde su ga dvojica razbojnika opljačkala

  • 2

Pripadnici Policijske uprave Novi Grad uhapsili su Indiru Aščerić (21) i Ilhanu Rizo (22) iz Sarajeva zbog sumnje da su učestvovale u razbojništvu nad Jusufom Đ. (59).One su, pod izgovorom da žele da vode ljubav s njim, namamile Jusufa u mračnu ulicu, gde su ga dvojica razbjnika opljačkala.

Naime, Indira se s rođakom Ilhanom dogovorila da, pod izgovorom da želi imati seks s njim, namami 59-godišnjaka na mesto gde nema osvetljenja kako bi ga opljačkale.

Indira se sastala s Jusufom Đ., pa su se njegovim autom odvezli do makadamskog puta koji vodi prema vodovodu "Butile", koji je poznat kao mesto gde se sastaju parovi koji vode ljubav u autu.

Dok su Indira i Jusuf Đ. sedeli u autu, prišli su im Alen Dolović i Dino Selmanović, za kojima policija traga, i preteći pištoljem, kazali 59-godišnjaku: "Skidaj sat, lančić i daj torbicu!"

Nakon što im je 59-godišnjak iz straha za svoj život dao torbicu u kojoj su bili određena suma novca, zlatni lančić i sat, Dolović i Selmanović su pobegli.

Oštećeni muškarac prijavio je razbojništvo policiji, čiji su pripadnici, rasvetljavajući ovo krivično delo, došli do saznanja da su Indira i Ilhana unapred dogovorile razbojništvo s Dolovićem i Selmanovićem.

(D. Z. / izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • razbojnik

    23. avgust 2012 | 19:11

    cek...a jel bilo seksa???

  • pele

    24. avgust 2012 | 08:54

    Ne treba da ih hapse,jer one u stvari rade na ocuvanju brakova i smanjenju prevara.Jer ko ce posle ovakve vesti da se svalera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA