• 0

Dobit od akcija Aerodroma čitavih 28,8 dinara!

Priliv ovih para ostao bi neprimećen da nije penzionerskog čeka na kojima se pojavila stavka PPBA Aerodrom sa isplatom

  • 0

Od dobiti na besplatne akcije Aerodroma "Nikola Tesla” Beograd, jednog sa spiska javnih preduzeća na čije akcije građani imaju pravo, trebalo bi da stigne čitavih 28,8 dinara!
Zanimljivo je to da bi priliv ovih para, ostao neprimećen da nije penzionera koji revnosno "bistre” svoj ček od penzije. Naime, na čeku se pojavila stavka PPBA Aerodrom sa isplatom, od nepunih 29 dinara, što je dovelo do zabune.

U slučaju gde se penzije isplaćuju preko banaka taj iznos za sada nije primećen, a nisu ga videli ni ostali vlasnici besplatnih akcija, zaposleni, koji imaju pravo na ovih 28,8 dinara.
Ukoliko se neko odluči da proda ovu akciju dobio bi 500 dinara, koliko vredi akcija "Aerodroma” na Berzi.
U PIO fondu su bili zatečeni pitanjem o novoj stavci na penzijskom isečku, jer oni tako nešto, kako su potvrdili, nisu knjižili, sve dok u "Poštanskoj štedionici” nisu potvrdili da su krenuli s isplatama dividendi i da ta stavka ne treba nikoga da iznenađuje.
Reč je o isplati za koju se uvećava osnovni iznos. Jednokratnom isplatom 28,8 dinara vlasnici besplatnih akcija teško će moći da doskoče do najavljivanih 1.000 evra, koje koje su obećavane.
(D. Z. / Izvor: Smedia)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima