Vozio s preko 3,4 promila alkohola u krvi!

"Među 44 vozača, koja su u prethodna dva meseca na području kolubarskog okruga vozili pripiti, rekorder je imao preko 3,4 promila alkohlola u krvi. To je najteže pijanstvo koje smo do sada registrovali", kaže policajac Aleksandar Vilotijević

  • 0

Komandir Stanice saobraćajne policije Aleksandar Vilotijević kaže da je među 44 vozača, koja su u prethodna dva meseca na području kolubarskog okruga vozili pripiti, "rekorder" je imao preko 3,4 promila alkohola u krvi i da je to najteže pijanstvo koje su do sada registrovali valjevski policajci.

 

On je dodao da je među vozačima zadržanim na trežnjenju bilo i mlađih i starijih, te da se u poslednje vreme "neretko događa da policija za volanom otkrije i žene u alkoholisanom stanju".

 

Vozači koji sakupe 18 kaznenih poena ostaju bez vozačke dozvole, a da bi ponovo mogli da sednu za volan, moraju da plate sve novčane kazne i tek 90 dana nakon isteka zabrane upravljanja motornim vozilom imaju pravo da se prijave za ponovno polaganje vozačkog ispita.

 

Sve to nesavesne vozače košta između 40.000 i 50.000 dinara.

 

(D. Z. / Beta)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA