TRINITI PONOVO RADI? Direktor obećao odštetu putnicima!

Nenad Ristić, vlasnik "Triniti travela", oglasio se na Fejsbuku i izvinio oštećenima uz obećanje da će povratiti novac svim putnicima koji su preko njegove agencije putovali u Egipat

  • 1

Nenad Ristić, vlasnik turističke agencije "Triniti travel", osumnjičen za prisvajanje novca od uplaćenih turističkih aranžmana, jutros se oglasio preko Fejsbuka i oštećenim putnicima obećao isplatu novca!

Dušica Ristić, portparol Višeg suda u Beogradu, potvrdila je za Telegraf.rs da je Ristić posle saslušanja kod istražnog sudije pušten da se brani sa slobode.

- Protiv Ristića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i prisvojio deo novca od uplaćenih aranžmana. On je 20. avgusta priveden kod istražnog sudije, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode - rekla je Ristićeva.

Od pre 10 sati je ponovo aktivna grupa na Fejsbuku "Trinity travel", koja je bila ugašena 20. avgusta posle hapšenja Ristića. Preko ove grupe putnicima se obraća Nenad Ristić, vlasnik agencije, koji u kratkom saopštenju kaže da će svi putnici biti obeštećeni.

- Najpre želim da se svima izvinim zbog svega što se desilo i što su vaša letovanja upropaštena. Mi nismo imali nikakvih loših namera, ali su se desile određene stvari na koje nismo mogli da utičemo. Ovim putem želim da vas obavestim da "Triniti travel" nije bankrotirao, niti je u stečaju i da će novac biti vraćen putnicima koji nisu otišli na putovanje. Sve oštećene putnike ćemo zvati redom i isplaćivati im novac. Molimo vas za malo strpljenja i razumevanja - navodi se u saopštenju koje je potpisao Ristić.

Telegraf.rs je pokušao da stupi u kontakt s njim ili sa nekim iz agencije i pita kada će početi isplata, ali se na fiksni telefon agencije u Bulevaru Mihajla Pupina 10-a  na Novom Beogradu niko nije javljao.

(A. T. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    27. avgust 2012 | 15:46

    Pa ovo je necuveno.Njega bi kaznio maksimalnom kaznom i poslao u zatvor a tog inspektora koji mu je odobrio rad dao bi mu otkaz!!!Ovako ce se opet pojavljivati prevaranti kad vide da se ovde tolerise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA