STRAVIČNO: Rotvajler držao dečaka u zubima 10 minuta, krv liptala na sve strane!

Rotvajler se otrgao vlasniku iz ruku i napao Vanju I. (13) kome je pokidao mišić na desnoj nadlaktici i povredio rame

  • 11

Rotvajler je sinoć oko 20 sati na Vidikovačkom vencu napao trinaestogodišnjeg dečaka i čitavih 10 minuta ga držao u zubima. Vanju I. (13) iz čeljusti rotvajlera uspela da otrgne tek Hitna pomoć.

Pas je detetu pokidao mišić na desnoj nadlaktici i povredio rame, pa je ono s teškim povredama prebačeno u Institut za majku i dete.

Očevici pričaju kako su dva mladića šetala rotvajlera, koji se otrgao vlasniku iz ruku i munjevito otrčao ka grupici dece koja su se igrala u parkiću preko puta crkve.

Pas je skočio na jednog dečaka i ugrizao ga za ruku, a desetak ljudi je više od 10 minuta pokušavalo da razjarenu životinju odvoji od deteta koje je sve vreme vrištalo.

- Krv je liptila na sve strane, mislio sam da će mu otkinuti ruku ili udaviti. Tek su lekari Hitne pomoći uspeli da razdvoje psa i dete - priča jedan od očevidaca i dodaje da je u trenutku napada tuda prošla i interventna policija, ali da ih je samo uputila da zovu policiju iz stanice.

Vanjin brat Nemanja I. (17), koji je stigao tek pošto je došla Hitna pomoć, rekao je da je dečak posle svega ipak dobro i da su uspeli da mu ušiju ruku.

(D. Z. / izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule IM

    30. avgust 2012 | 12:10

    A ovi iz interventne,verovatno nisu nadlezni za ovakve slucajeve.Sposobni su samo da pretresaju devojke i ponizavaju gradjane.

  • Немања

    30. avgust 2012 | 16:30

    Људи, ја не знам када ће те схватти више??? Није раса крива, крив је власник.... Зашто се мени вучјак никада не отргне и крене да кидише на неког??? Зато што никада није васпитаван на тај начин.

  • Vanja

    30. avgust 2012 | 16:22

    i opet ce sad da krive psa , nece vlasnika koji ga je tako naucio da bude agresivan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA