VLASNIK KAFANE U KNINU: Hrvati napali Srbina, u opštoj tuči nije se znalo ko koga bije!

- Čovek je ušao u kafanu, najverovatnije je bio pod dejstvom alkohola, i tri puta na sav glas vikao "Ovo je Srbija" i podizao tri prsta. Njegovo ponašanje je uznemirilo druge goste i krenula je opšta tuča - priča vlasnik kafane

  • 0

Do izbijanja masovne tuče u Kninu došlo e kad je dvoje Hrvata napalo Srbina, koji je u kafani "Tri lovca" povikao "Ovo je Srbija", a u tuču su se umešali ostali gosti, Srbi, da ga odbrane, saznaje Telegraf.

Vlasnik kninske kafane "Tri lovca" u kojoj je došlo do masovne tuče kada je 55-godišnjak povikao "Ovo je Srbija", Milorad Reljić zvani Bato kaže za Telegraf da su se nemile scene dogodile jer je čovek iz Viškova uporno provocirao druge goste.

- Čovek je ušao u kafanu, najverovatnije je bio pod dejstvom alkohola, i tri puta na sav glas vikao "Ovo je Srbija" i podizao tri prsta. Njegovo ponašanje je uznemirilo druge goste koji su sedeli za stolom i krenula je opšta tuča u kojoj se nije znalo ko je ko i ko koga tuče - priča Reljić i dodaje da je on u trenutku nesreće bio na moru.

Milorad Reljić Bato tvrdi da je čovek koji je podizao tri prsta, koji nije stalni gost njegove kafane, "došao sa namerom da izazove incident".

- Sve se brzo odigralo, a on je očigledno došao sa namerom da izazove tuču. Kod sebe je imao i nož koji je držao zakačen za kajiš kojeg mu je policija, kasnije oduzela. Kaže mi radnica, koja je pokušala da ga smiri, da se osećao i na alkohol - tvrdi vlasnik kafane "Tri lovca".

Kako Telegraf nezvanično saznaje Srbina 55- godišnjaka napalo je dvoje gostiju, najverovatnije Hrvatske nacionalnosti posle njegovih povika "Ovo je Srbija", dok su se ostali učesnici umešali u tuču na strani 55-godišnjeg Srbina.

Kako je saopštila kninska policija, čovek iz Viškova pritvoren je uz krivičnu prijavu, a osumnjičen je za povredu ugleda Hrvatske, dok je protiv maloletnika s područja Knina, koji je učestvovao u tuči, podneta prijava za nanošenje teških telesnih povreda 73-godišnjem Kninjaninu.

Policija nije navela nacionalnosti učesnika tuče, kao ni sve izjave koje su bile povod za tuču u utorak uveče u kninskom ugostiteljskom objektu.

Protiv ostalih učesnika tuče 37-godišnjaka, 40-godišnjaka, dvojice 43-godišnjaka i 73-godišnjaka, svih iz Knina, biće podnet optužni predlog prekršajnom sudu u Kninu zbog prekršaja javnog reda i mira.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA