• 4

SVADBA, SVADBA: Muftija Zukorlić oženio sina Osamu, 400 zvanica na raskošnom venčanju!

Mladoženja je Zukorlićev sin iz prvog braka, a mlada je 15 godina živela u Njujorku. Muftija se nada tome da će oboriti rekord i postati "mlad deda" u 43. godini

  • 4

Muftija Muamer Zukorlić oženio je sina Osamu na prvi dan skorašnjeg Bajrama. Osama, muftijin sin iz braka sa prvom ženom, ima 20 godina, a novopečena mlada je čitavih 15 godina živela u Njujorku i pre udaje je završila Medresu u Novom Pazaru.
Kako Telegraf.rs saznaje, svadbeno veselje organizovano je u restoranu "Saz" na periferiji Novog Pazara.

- Na svadbi je bilo oko 400 zvanica, koje su uz muziku i pesmu slavile zajedno sa muftijom Zukorlićem. Ova svadba bila je događaj godine u Novom Pazaru, okupili su se probrani gosti, i ceo Sandžak je danima pričao samo o tome - kažu Zukorlićevi prijatelji, i dodaju:
- Mlada je pre udaje provela 15 godina u Njujorku, a školu je završila u Novom Pazaru. Muftija je poželeo da mu sin i snaja što pre podare unuče i tako postane mlad deda - ističe naš sagovornik.
Muamer Zukorlić oženio se prilično mlad, kada mu je bila 21. godina, dok sina ženi već sa 20. godina.
- Valjda ću postati deda do 43.godine i oboriti još jedan rekord, najavio je muftija prijateljima.
Zukorlić živi sa dve supruge i ima sedmoro dece, iako zakon u Srbiji zabranjuje bigamiju. On je u više navrata istakao da je to njegova privatna stvar i da je bolje imati dve žene i nepoštovati državu, nego imati jednu i varati je.
(Telegraf.rs)Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    Za nepoštovanje države tu je zakon da se takvi kazne i vidjaju svoje žene iz zatvora.

  • Pedja

    MORE KO OVDE KOGA ZEZA? MLADOZENJA IMA 20 GODINA A MLADA ZIVELA 15 GODINA U NJUJORKU!?!? JEL SE I VI IZ TELEGRAFA ZAZATE SA NAMA ILI ŠTA? KOLKO BRE MLADA IMA GODINA?

  • BGD

    'AJD PA NEKA TI BOG DA PO ZASLUZI

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima