TRAGEDIJA NA SAVI: Riba povukla pecaroša u vodu!

Pretpostavlja se da je jedan od najpoznatijih beogradskih pecaroša Milivoje Radosavljević (77) potonuo u Savu ispod Kalemegdana duboku oko 7 metara kada se na udicu uhvatila veća riba. Potraga Rečne policije još uvek traje

  • 2

Na reci Savi, u blizini Beton hale, večeras je tragično nastradao Milivoje Radosavljević (77) jedan od najpoznatijih beogradskih pecaroša. Na ovom mestu, koje nema zaštititnu ogradu, Radosavljević je svakodnevno pecao već nekoliko decenija.

Pretpostavlja se da se nesrećnom čoveku, noćas dok je pecao u društvu svoje supruge i još nekoliko prijatelja, na udici uhvatila verovatno, veća riba, koja ga je posle obostranog cimanja povukla u vodu duboku oko 7 metara i on je odmah potonuo.

Sedamdesetsedmogodišnj ribolovac je bio opšte poznat i omiljen na obali Save. U potragu su se odmah uključili pripadnici Rečne policije, koji pretražuju reku uz pomoč reflektora, ali tela, za sada nema.

(Telegraf.rs / Foto: S. Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milmar

    4. septembar 2012 | 08:09

    Upecala ga velika riba ... sve se vraća, sve se plaća!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA