OPORAVAK: Selektor Kuvajta Goran Tufegdžić izašao iz kome

"Goran se probudio iz kome i skinut je sa aparata za veštačko disanje. Redovno ga obilaze porodica i prijatelji, ali i službenici ambasade Kuvajta, koji su spremni da mu pruže svaku vrstu pomoći", kažu u Fudbalskom savezu Braničevskog okruga

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Kuvajta, Goran Tufegdžić (41) iz Požarevca, probudio se iz kome i uspešno se oporavlja, nakon što ga je 24. avgusta teško ranio komšija Stojadin P. (86).

Nakon ovog napada, Tufegdžić je hitno operisan u Opštoj bolnici u Požarevcu, gde su mu hirurzi izvadili metak iz desnog plućnog krila. Zbog kritičnog stanja, on je ubrzo prebačen u beogradski Klinički centar, gde su nad njim izvršene još dve operacije.

Kako saznajemo u Fudbalskom savezu Braničevskog okruga, on se sada oseća dobro i život mu nije ugrožen.

- Goran se probudio iz kome i skinut je sa aparata za veštačko disanje. Redovno ga obilaze porodica i prijatelji, ali i službenici ambasade Kuvajta, koji su spremni da mu pruže svaku vrstu pomoći - kažu u Fudbalskom savezu Braničevskog okruga.

Do ranjavanja Tufegdžića došlo je kada je on angažovao građevinske mašine na raščišćavanju placa koji je kupio od ćerke Stojadina P., čemu se ovaj protivio.

U jednom trenutku, on je iz džepa pantalona izvukao pištolj i pucao Tufegdžiću u grudi, nakon čega je uhapšen i sproveden u pritvor zbog

pokušaja ubistva.

(D. K. / Foto: Goran Tufegdžić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA