BIO GLADAN: Kinez ukrao pa progutao dijamant vredan 14.000 dolara

Jedan Kinez je na godišnjoj izložbi dragulja u prestonici Šri Lanke Kolombu od vlasnika jedne od tezgi zatražio da mu iz izloga izvadi dijamant, a onda ga iznenada progutao

  • 0

Jedan Kinez (32) progutao je dijamant vredan 14.000 dolara koji je ukrao na izložbi dragulja u Šri Lanki.

Nakon što je na godišnjoj izložbi dragulja u prestonici Kolombu od vlasnika jedne od tezgi zatražio da mu iz izloga izvadi dijamant, 32-godišnji Kinez ga je neko vreme posmatrao, a onda iznenada progutao.

- Uzeo je dijamant iz izložbenog izloga i činilo se da ga procenjuje, a onda ga je iznenada stavio u svoja usta. Vlasnik je to video i upozorio nas je - rekao je policijski službenik koji se nalazio na mestu gde se dogodila krađa.

On je dodao da je muškarac zatim uhapšen i odveden u bolnicu u Kolombo na pregled.

- Rendgenskim snimkom potvrđeno je da je u njegovom stomaku nešto slično kamenu. Muškarac je odveden i nalazi se u policijskom pritvoru - rekla je portparolka bolnice.

Prema rečima vlasnika dijamanta, njegova vrednost je oko 1,8 miliona rupija.

Šri Lanka ne poseduje rudnike dijamanata, ali je poznata po velikoj industriji nakita, najviše po proizvodnji plavog safira.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA