• 2

RASPLET MASAKRA: Tajanstveni Balkanac umešan u slučaj na Alpima?

Svedoci tvrde da se nekoliko dana pre zločina, kampom šetao sumnjivi muškarac, i to u isto vreme kad su u kampu bili i Al-Hillijevi. Prema izjavama svedoka Saad Al-Hili redovno je sam napuštao kamp, u isto vreme kada se po kampu motao pomenuti muškarac ,koji je jednom paru "zaličio na Balkanca"

  • 2

Turisti iz kampa u kojem je sa porodicom boravio ubijeni Saad Al-Hilli tvrde da su nekoliko dana pre stravičnog zločina primetili da se po kampu mota sumnjivi muškarac iz Istočne Evrope. Policija još ispituje svedoke nakon masakra u Alpima u kojem su ubijeni Saad Al-Hili, njegova žena, tašta i slučajni prolaznik na biciklu.
Jedan par ispričao je da su videli  muškarca u odelu u isto vreme kad su u kampu bili i Al-Hillijevi. Nisu primijetili da je posećivao porodicu, ali kako kažu, neznanca nije bilo teško uočiti jer je bio obučen u odelo, dok su drugi nosili tipičnu turističku odeću, piše Dejli mejl. Par je rekao da je nepoznati čovek izgledao kao neko s Balkana.

Porodica Al-Hili je u kampu "Village Camping Europa" provela samo dve noći, nakon čega su se preselili u kamp "La Solitude du Lac". Postoje nagađanja da je došlo do svađe u prvom kampu u kojem je trebalo da ostanu nedelju dana.
Prema izjavama svedoka Saad Al-Hili redovno je sam napuštao kamp, u isto vreme kada se po kampu motao sumnjivi muškarac. Odlazio je barem pet puta na dan, na 20 do 30 minuta. Par je na početku mislio da odlazi u kupovinu, ali ubrzo su shvatili da odlazi prečesto.
Istraga je pokazala da su Saad, njegova supruga, tašta i biciklista koji je bio u prolazu ubijeni istim oružjem. Pojavile su se spekulacije da je bio samo jedan ubica, i to profesionalac.
(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima