URADI SAM: Građanin Kuršumlije samoinicijativno čisti divlju deponiju!

Miodrag Mihajlović iz Kuršumlije sam čisti divlju deponiju u selu Rudare, na obali reke Kosanice, podržala ga dva preduzeća i ustupila mu kamione

  • 2

Građanin Kuršumlije Miodrag Mihajlović počeo je samoinicijativno da čisti divlju deponiju u selu Rudare, na obali reke Kosanice.

On sam snosi troškove čišćenja, a akciju je podržalo turističko preduzeće Planinka iz Kuršumlije, Komunalna služba i meštani sela.

Mihajlović je, nakon što mu je prošle godine vodoprivredni inspektor zabranio da čisti korito reke Toplice, ponovo pokrenuo akciju čišćenja divljih deponija pored reke Kosanice.

Kaže da ne može da gleda gomilanje smeća u rečnim koritima.

- Kosanica je bila presušila skroz, ali se voda polako vraća u rečno korito. U međuvremenu je prazno korito zatrpano smećem. Preduzeća "Toplica" i "Planinka" su mi izašli u susret i poslali kamione. Danas ću odavde natovariti oko 20 prikolica punih smeća - kaže Mihajlović.

(A. T. / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoljub

    20. septembar 2012 | 06:24

    Trebalo bi da bude vise takvih ljudi, njemu svaka cast!!!

  • Denis

    23. oktobar 2012 | 23:43

    Da smo svi svesni kao gospodin Miodrag Mihajlovic, ili bar vecina, da je priroda spas, ne bismo nikada ni imali potrebu da se dokazujemo- zagadjujemo(kompleksi). Imamo predivnu zemlju, da je bar upola cuvamo- cenimo to sto nam je dato. Da je srece i "vlast" bi topodrzala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA