OVAKO NAM UČE DECU: Beba u liftu sisa žilet!

Ovo je jedna od „pošalica“ u knjizi Kreativnog centra „Da pukneš od smeha“. Ponižavaju se deca invalidi, podsmeva se obolelima od raka...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika faila
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nena

    11. mart 2013 | 15:23

    Pre svega Vera Smiljanic je jedan izuzetan psiholog i ko se imalo bavi psihologijom, to i zna... Dalje, za ove koji se uzasno zgrazavaju slobodno neka stave svojoj deci "roze naocare" i tako ce do odredjenih godina zavarani idealnom slikom sveta hodati kroz zivot, a kada se zaista susretnu sa nimalo lepom stranom zivota, puci ce i bice im potrebni bas razvojni psiholozi da ih sastave i naprave od njih ljude koji su sposobni da zive u realnim uslovima. Zato spremajte svoje dete za zivot, i naucite ga u startu da postoje kako lepe tako i ruzne stvari, da bi mogli da se izbore sa njima kada ih susretnu,i da shvate da svet moze biti ruzno mesto za zivot, ali da smo mi ti koji ga mozemo uciniti lepsim.

  • miona

    21. septembar 2012 | 06:30

    Mislim ja stvarno ne razumem ove ljude. Ja kao i mnogi sam odrastala uz ove knjige i dao Bog nisam postala manijak nego psiholog. A i jos jedna stvar Nick Vujicic, covek nema ni ruke ni noge, se zeza na svoj racun izjavljuvajuci stvari tipa "Put je bio naporan, ne osecam noge!" (procitajte clanak u Telegrafu). Mislim, ljudi, molim vas. Ko da nemamo o nicemu drugom da brinemo, pa brinemo o vicevima.

  • dufko

    21. septembar 2012 | 01:46

    O čemu vi ljudi? Pa ove knjige postoje već preko 15 godina, ja sam odrastao uz njih i moje društvo. Zanimljivo je da baš ti društvo koje je odraslo uz ove knjige je imalo uvek otvoren odnos prema svemu u porodici i to su ljudi koji se danas jako dobro snalaze u životu dok oni koji su odrasli u sredini - pored decom se ne psuje, ne priča o sexu, ne smeju da vide mrtvaka, nema crnog humora - ti su danas katastrofa. Ne vaspitava decu knjiga već RODITELJ! A danas je sve manje roditelja u pravom smislu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA