MLADENOVAC: Policajci za 100 evra odavali informacije dilerima!

Trojica policajaca iz Mladenovca "prodavali" su dilerima droge informacije o racijama i policijskim proverama po ceni od 50 do 100 evra

  • 0

Trojica policajaca iz Mladenovca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su sarađivali sa narko-klanom u ovom gradu, dilerima su odavali tajne informacije o akcijama policije za iznos od 50 do 100 evra!

Glava mladenovačkog narko-klana razbijena je nedavno u dve odvojene akcije hapšenjem šefa krijumčarskog lanca Mladena Novakovića Tocila i Milana Dimitrijevića Bombone.

Praćenje organizatora trgovine heroinom, policiju je dovelo na sopstvena vrata. Policajci iz stanice Mladenovac R. V. (52), A. J. (28) i D. S (43) osumnjičeni su za primanje mita.

Oni su dilerima "prodavali" informacije o racijama policije, policijskim proverama i ostalim aktivnostima u obračunu sa trgovinom drogom.

- Za te informacije narko-dileri su im plaćali od 50 do 100 evra ili više, u zavisnosti od važnosti informacije. Upozoravali su ih koja su mesta bezbedna, a koja su pod prismotrom, kao i da li policija prati nekoga od njih, ili nadgleda kuće ili kafiće gde se okupljaju - kaže izvor iz policijske istrage.

Najpre su privedena šestorica policajaca, ali je pritvor određen trojici.

(A. T. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA