DRAMA U ŠAJKAŠU: Porodica strahuje da će otac koji je kamionom zgazio ćerku izvršiti samoubistvo!

Kuća porodice Dimitrov u selu Šajkaš odjekuje od plača, otac na sedativima čeka da u kuću stigne kovčeg kćerke Sanje (5) koju je pregazio kamionom. "Bojim se samo da moj sin ne učini nešto sam sebi. Ne izlazi iz sobe", kaže deda tragično stradale devojčice

  • 0

TUGA DO NEBA! U kući porodice Dimitrov u Ulici Sonje Marinković u Šajkašu danas su svi zanemeli od bola i tuge za petogodišnjom Sanjom koja je na mestu stradala kada ju je otac pregazio kamionom.

Otac Borko (33), iako je primio injekciju za smirenje, ne može da dočeka da mu u kuću stigne kovčeg sa posmrtnim ostacima njegove mezimice. Majka Dragana od jutros svaki čas izviruje na ulazna vrata.

Strašna tragedija potresla je čitavo selo u opštini Titel. Porodica zavijena u crno, kao i cela ulica u kojoj je odrasla malena Sanja sa svojim godinu dana starijim bratom i tri godine mlađom sestrom. Deda Branko i u najtežim trenucima pokušava da ostane pribran, kako bi sa svim ljudima koji dolaze da izjave saučešće, prozborio koju reč.

Dok suza suzu stiže, najstariji član porodice Dimitrov pokušava da se priseti najtragičnijeg događaja u njegovom životu. Za unukicu kaže da je bila zlatno i mirno dete koje je obožavalo društvo i druge mališane.

- Juče je bila prava princeza. Soju smo sređivali i ona me je dočekala ispred kuće. Raširila je rukice koliko god je mogla. Viknula je: "Dedaaaaaaaaaa moj!" Taj prizor dok sam živ neću zaboraviti. Za samo nekoliko trenutaka dogodilo se … - brišući suze sa izboranog i umornog lica priča za Telegraf.rs deda Branko, dodajući da ne zna kako bi opisao prizor koji je juče video ispod točkova kamiona.

Branko kaže da bi sve bilo drugačije da se to nije dogodilo baš njegovom sinu.

- Zamislite kako je njemu. Bojim se samo da nešto ne učini sam sebi. Ne izlazi iz sobe – veli deda, držeći peškir natopljen sopstvenim suzama.

Sve vreme priče majka Dragana proviruje na ulazna vrata. Zanemela od tuge, snage nema ni da progovori.

Sahrana tragično stradale devojčice biće obavljena sutra u 15 sati na mesnom groblju u Šajkašu.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA