JUGOSLOVENKA: Lepa Brena gledanija od Sanadera!

Emisija "Nedeljom u 2", u kojoj je gostovala folk diva Lepa Brena, gledanija je od emisije emitovane u nedelju, u kojoj je gost bio bivši hrvatski premijer Ivo Sanader

  • 1

Gostovanje bivšeg hrvatskog premijera Iva Sanadera na Hrvatskoj televiziji u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedeljom u 2" bilo je manje gledano od gostovanja Lepe Brene, iz februara 2009. godine.

Naime, prema izvetštaju HRT-a, gostovanje Sanadera u "Nedeljom u 2" pratilo je 18 odsto hrvatske populacije ili 747.000 gledalaca. Ova televizija je saopštila i da je skoro 58 odsto svih onih koji su u tom trenutku bili pred malim ekranima gledalo intervju s bivšim premijerom Hrvatske, koji je bio gost 501. emisije najpopularnijeg tok šoua u toj zemlji.

Međutim, Sanader ipak nije uspeo da obori rekorde koje su postavili bivši predsednik ove države Stjepan Mesić i jedna od najvećih folk zvezdi sa ovih prostora Lepa Brena. Gostovanje popularne pevačice, iz 15. februara 2009. godine, pratilo je 24, 5 odsto, dok je emisiju u kojoj je Stanković ugostio Mesića,  26. januara 2003. godine gledalo 26 odsto hrvatske publike.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • konfederacija

    16. decembar 2012 | 14:07

    Verediktno je da se u HR slusa Srpska glazba i cak pjeva nasred Straduna, samo to otvoreno nesmije nitko rec...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA