PANIKA: Devojka zaražena HIV-om spavala sa dvojicom beogradskih političara!

Tokom istrage došlo je do ozbiljnih indicija da je M. Č. (27), zaražena virusom HIV, imala seksualne odnose i sa dvojicom lokalnih beogradskih političara

  • 5

Više tužilaštvo u Beogradi izdalo je nalog policiji da prikupi sve informacije u vezi skrivičnom prijavom koja je podneta protiv M. Č. (27) iz Zaječara, zbog krivičnog dela namernog prenošenja HIV virusa nekolicini biznismena.

Tokom istrage došlo je do ozbiljnih indicija da je M. Č. imala seksualne odnose i sa dvojicom lokalnih beogradskih političara.

- Jedan svedok kaže da mu se M. Č. hvalila da je bila u vezi sa jednim gradskim i jednim opštinskim funkcionerom. Ako se samo deo sumnji kojima raspolažemo potvrde, biće ovo afera koja će uzdrmati pola Srbije - kaže izvor "Informera".

Kako su u tužilaštvu potvrdili, protiv M. Č. podneta je krivična prijava kojom se tereti za krivično delo iz stava 250, člana 3 krivičnog zakonika Srbije, za koje je potpisana kazna zatvora od dve do dvanaest godina!

- Policiji je naloženo da što hitnije ispita tačnost navoda iz prijave. Za sada ne znamo šta je po tom pitanju urađeno, ali ćemo reagovati čim dobijemo potvrdnu informaciju - potvrđeno je "Informeru" iz Višeg tužilaštva.

U Beogradu je zavladala panika među političarima koji su imali seksualne odnose sa M. Č. Ona je pre tri godine saznala da je zaražena, zbog čega je rešila da se osveti i prenese im sidu.

Podnosilac prijave je njen oženjeni ljubavnik, sa kojim se bila dve godine u vezi. Njega je M. Č. zarazila HIV virusom, a on potom svoju suprugu.

- Potvrdu sumnje da mu je ljubavnica prenala sidu dobio je od nje lično kada joj je postavio pitanje o čemu se radi. Da sve bude još šokantnije, devojka mu je priznala da je za to vreme zarazila još četvoricu muškaraca. Ipak, biće vrlo teško ući u trag svima koji su eventualno zaraženi - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tarantula

    2. oktobar 2012 | 23:38

    Preljubnika mi nije zao, zao mi je njihovih supruga koje ni krive ni duzne nastradase. A ova devojka, sta god da je snaslo u zivotu i koliko god da je propatila, ne moze biti dobra osoba. Zaraziti nekoga namerno, je skoro isto kao i pucati mu u glavu.

  • sasa stankovic

    2. oktobar 2012 | 20:40

    Nemojmo bas mnogo osudjivat devojku, ona je nekada bila zdrava i onda se pojavio izabranik njenog srca koji joj je za vecnu ljubav poklonio HIV virus ! Ne zelim ni da mislim kako se osecala u trenutku kada su je izvestili da je HIV pozitivna. Verovatno joj se srusio ceo svet, nestali su planovi za buducnost, nestalo je sve ono sto je trebalo biti lepo, a ostala je samo gorcina. Ona ju je i vodila, bes i nemoc su bili glavni pokretac njenih namera, mislila je samo o osveti i kako da je realizuje. Nikome tko je HIV pozitivan ne pise na celu ta cinjenica, a ona je zelela da bude jos atraktivnija kako bi plen bio sto dominantniji. Mi balkanci kad upoznamo atraktivnu devojku ne pada na pamet da trazimo dokaz o njenom zdravlju, verujemo da skupa garderoba, urednost, kultura i lepota ne priznaju "Sidu" i ostale venericne bolesti. Greska, devojka se osvetila i sada joj i nije vazno sta ce se s njom dogadjati. Drustvo ce je osudjiovati ovako i onako, nitko nece postaviti pitanje, a ko je bio taj sto je nju zarazio !

  • Prvi

    2. oktobar 2012 | 23:15

    e da je više političara stigla....izgleda da je preuzela na sebe ulogu moralne policije, pa čistka lopova i kriminalaca, ja je ne osuđujem, samo mi je žao te žene koju je muž zarazio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA