POŽAREVAC: Nožem izbo nevenčanu suprugu!

Prilikom saslušanja u policiji, Branislav Ž. (68) izjavio je da nije napao suprugu, već da se ona sama povredila, jer je bila ljuta što joj ništa nije poklonio za rođendan

  • 0

Požarevačka policija uhapsila je i odredila zadržavanje do 48 sati Branislavu Ž. (68) iz Šetonja, zbog sumnje da je nožem teško povredio svoju suprugu Jasminu Z. (30), sa kojom živi u vanbračnoj zajednici.

Osumnjičeni je uhapšen nakon što su meštani Šetonja pronašli njegovu suprugu 5. oktobra, povređenu i u besvesnom stanju, kako leži pored puta u blizini sela. Povređena žena, koja je od ranije poznata policiji, nakon ukazane lekarske promoći prebačena je u požarevačku Opštu bolnicu. Tokom uviđaja u kući osumnjičenog, policija je u kuhinji pronašla tragove krvi i nož kojim je izvršen ovaj napad – saopštili su u Policijskoj upravi Požarevac.

Osumnjičeni Branislav Ž. i Jasmina Z. stupili su u vanbračnu zajednicu nakon što su se upoznali i zbližili tokom lečenja na psihijatrijskom odeljenju požarevačke bolnice.

Prilikom saslušanja u policiji, on je izjavio da nije napao suprugu, već da se ona sama povredila, jer je bila ljuta što joj ništa nije poklonio za rođendan. Takođe, on je izjavio da je njegova supruga i ranije imala običaj da sama sebi povređuje, a potom optuži druge za njihovo nanošenje. Kako nezvanično saznajemo, nakon otpuštanja iz bolnice, Jasmina Z. biće pod policijskom pratnjom sprovedena u beogradski Centralni zatvor, jer je za njom raspisana poternica zbog izvršenog razbojništva, zbog koga se protiv nje vodi postupak u Prvom osnovnom sudu.

(D. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA