HAKERSKA ISTRAGA: "Anonimusi" razotkrili manijaka koji je naveo devojčicu na samoubistvo!

Najpoznatija hakerska grupa tvrdi da je identifikovala 30-godišnjaka koji je pustio na Internet slike gole Amande Tod (15), koja je nakon toga izvršila samoubistvo. Osumnjičeni na sudu zbog drugog slučaja seksualnog zlostavljanja

  • 0

Hakerska grupa "Anonimusi" tvrdi da je otkrila identitet čoveka koji je maltretirao 15-godišnju Kanađanku Amandu Tod, koja je zbog toga izvršila samoubistvo.

Devojčica je pala u depresiju i postala anksiozna, a svoje patnje je opisala u potresnom video snimku koji je postavila na Internet nekoliko nedelja pre nego što se ubila.

Na sajtu Pastebin.com. navodi se da je reč o 30-godišnjaku iz Nju Vestminstera, u Britanskoj Kolumbiji (objavljena je i njegova adresa), koji je naterao tinejdžerku da se slika golih grudi, a zatim je ucenjivao tim slikama i pretvorio njen život u pakao.

"Ovo je pedofil koji je primorao Amandu Tod da mu šalje svoje obnažene fotografije", navode "Anonimusi".

U imejlu upućenom televiziji Si-Ti-Vi, "Anonimusi" su saopštili da u načelu izbegavaju kontakt s policijom, ali da su bili prinuđeni da svoje umeće stave u službu zaštite dece.

- Ovo je veoma tužna priča koja pogađa sve nas - naveli su oni.

Muškarac, koga su "Anonimusi" identifikovali kao Amandinog mučitelja, u ponedeljak se pojavio na sudu pod optužbom za seksualni napad i seksualno zlostavljanje maloletnice, u slučaju koji nema veze sa Amandom, naveo je Si-Ti-Vi. On tvrdi da je bio samo Amandin prijatelj i da je tinejdžerku zlostavljao neki drugi muškarac iz Njujorka.

Amandin otac, iako je van sebe zbog ćerkine smrti, nalazi utehu u činjenici da je ona najzad pronašla mir.

- Bila je veoma hrabra i veoma mi je drago što je snimila onaj video. Objasnila mi je zašto je to učinila. Htela je da pošalje poruku u svet kako se nešto slično ne bi dogodilo nekom drugom, kako još neko ne bi morao doživi ono što je ona doživela. Teši me to što se njen glas i dalje čuje - rekao je on.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA