UŽAS: Tinejdžerka se ubila nakon što je na "Jutjubu" objavila da je školski drugovi zlostavljaju! (VIDEO)

Petnaestogodišnja Amanda Tod iz Kanade izvršila je samoubistvo mesec dana nakon što je objavila video u kome opisuje kakvoj je psihofizičkoj torturi bila izložena u školi. Njen vapaj za pomoć niko nije shvatio ozbiljno

  • 5

Kanada je u šoku nakon što je petnaestogodišnja Amanda Tod izvršila samoubistvo i to mesec dana pošto je na "Jutjubu" postavila potresni video u kome opisuje kako su je vršnjaci godinama fizički i psihički maltretirali!

Na snimku koji traje skoro devet minuta nesrećna devojka je detaljno opisala pakao kroz koji je prošla, zbog čega promenila i školu, a zatim pokušala da se ubije.

Sve je počelo u sedmom razredu, kada je Amanda imala 12 godina. Sa prijateljima je komunicirala preko veb kamere i tada je upoznala mnoge nove ljude. Nažalost, kobnu grešku je napravila kada se slikala u toplesu. Godinu dana kasnije preko "Fejbuka" joj se javio mladić koji je nekako došao do njene golišave fotografije. Znao je sve o njoj - adresu, školu u koju  ide, kako se zovi njeni prijatelji, roditelji... Nakon što je ona odbila da ima bilo kakvu vezu sa njim, on je njenu fotografiju prosledio svima. Veoma brzo posle toga Amanda je postala depresivna i anksiozna, a utehu je posle nekog vremena počela da traži u drogama i alkoholu.

Promenila je školu, našla nove prijatelje. Ali, mladić je i dalje njenu fotografiju slao posvuda. Na "Fejsbuku" je napravio profil a za profilnu sliku je stavio fotografiju njenih golih grudi.

- Plakala sam cele noći. Izgubila sam sve prijatelje i poštovanje koje su drugi imali prema meni. Svi su me mrzeli - napisala je Amanda u jednoj od poruka koje se nalaze na snimku.

Nakon toga su počeli da je zlostavljaju i u novoj školi, pa je opet usledilo preseljenje. U novoj školi upoznala je mladića kome se sviđala, ali ju je grupa devojčica zbog toga pretukla! I to je sve bilo snimljeno!

- Dotrčali su nastavnici, a ja sam samo ležala u blatu. Tu me pronašao moj otac, odveo kući, a tamo sam popila izbeljivač i pokušala da se ubijem - opisala je Amanda. Tada je spasena jer je na vreme prevezena u bolnicu.

- Borim se da ostanem na ovom svetu! Ne radim to da dobijem pažnju, radim ovo da bih pokazala da mogu da budem jaka. Sama sebi to činim kako bi bol nestala, jer radije ozleđujem sebe nego druge - napisala je Amanda, ali njene vapaje niko nije shvatio ozbiljno, i ona se prekjuče ubila.

Zastrašujuća činjenica je da sve više mladih pomoć traži preko društvenih mreža poput "Fejsbuka" i "Jutjuba", a tragični slučajevi kao što je Amandin se samo ređaju. Da podsetimo, pre nekoliko dana je četrnaestogodišnja Lovis Nistrand iz Švedske na "Fejsbuku" postavila video u kome priča kako je silovana, a još se pamti i slučaj Džesike Logan iz Ohaja, koja se obesila kada je njen bivši dečko svima u školi podelio fotografije na kojima se slikala naga.

Pogledajte šokantni video u kojem Amanda opisuje kako je zlostavljana:

(Telegraf.rs/Index.hr/Foto: Fejsbuk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja Pa Ja

    13. oktobar 2012 | 12:11

    Da sam njen otac pronasao bih ih sve. Pogodite sta bi sledilo.

  • Sova

    13. oktobar 2012 | 23:19

    ma da se ubijem zato što mi je neko video sise? ma terajte se u kurac glupi ameri daće Bog da se svi poubijate :D

  • lacky

    14. oktobar 2012 | 10:40

    cudo da se nije bacila u prostituciju kao veci dio zena....tu bi nasla prijatelje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA