BRIŽNI SARAJLIJA: Karadžiću poslao leksilijum i čaj od kamilice (FOTO)

- Svaka granata koja je pala po Sarajevu je lično mene bolela - rekao je pred Haškim sudom bivši predsednik RS, zbog čega je jedan građanin Sarajeva odlučio da mu pošalje lek za smirenje

  • 0

Jedan građanin Sarajeva poslao je bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću kamilicu i kutiju leksilijuma, nakon njegove izjave da ga je "bolela svaka granata koja je pala na Sarajevo".

"Doktore Karadžiću, duboko me ganula Vaša izjava u kojoj ste naveli da Vas je svaka bačena granata na Sarajevo potresla. Koristim ovu priliku da vam pošaljem dar koji će ublažiti Vašu potresenost. Živi bili!" - pisalo je u pošiljci koja je stigla na hašku adresu bivšeg predsednika RS.

Ovog Sarajliju ganula je izjava Radovana Karadžića, u okviru odbrane pred Haškim tribunalom, u kojoj je istakao da ga je granatiranje Sarajeva lično potreslo.

- Sarajevo je moj grad, i priča i bilo kakva mogućnost da bismo mi bez razloga bombardovali Sarajevo je apsolutno netačna. Svaka granata koja je pala po Sarajevo je lično mene bolela - rekao je Karadžić.

Zbog toga je ovaj Sarajlija na hašku adresu bivšeg predsednika RS poslao zanimljiv paket: kratko prijateljsko pismo, kutiju čaja od kamilice i pakovanje leksilijuma, za smirenje i lakše podnošenje duševne patnje.

- Danas sam posalo paket Radovanu zbog njegove izjave da ga je zabolela svaka granata koja je pala na Sarajevo. Pa mu poslah malo kamilice i lekova - rekao je Sarajlija za Radio Sarajevo.

(M. S. / Izvor: Radiosarajevo.ba / Foto: Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA