SUMNJIVO! Ukinuta presuda vođi "Alkatraza" koji je palio baklje na proslavi SPS-a! (VIDEO)

Aleksandru Vaviću biće ponovljeno suđenje za teške telesne povrede. Ivica Dačić bez komentara na ukidanje presude osobi koja je u izbornoj noći slavila s njim uspeh SPS-a

  • 3

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu od godinu dana zatvora Aleksandru Vaviću, jednom od vođa ekstremne navijačke grupe "Alkatraz", optuženog da je u januaru 2005. godine ubo nožem Stefana Gajića.

Tako će se postupak protiv njega ponovo voditi pred Prvim osnovnim sudom za nanošenje teških telesnih povreda. Vavić je, o čemu je Telegraf prvi pisao, široj javnosti postao poznat nakon proslave u izbornoj noći, kada je organizovao veselje u štabu SPS-a, gde je doveo svirače i palio baklje pored sadašnjeg premijera Srbije.

Dačić, koji je u to vreme bio ministar policije, tvrdio je tada da nije znao da je Vavić prisustvovao slavlju. On je najavio kazne zbog tog propusta, do kojih, međutim, nikada nije došlo. I Vavić je u izjavi za Telegraf demantovao da je uopšte bio na proslavi, uveravajući javnost da je za vreme slavlja u centrali SPS-a bio kod kuće zajedno sa ženom i decom i gledao televiziju, iako ga fotografija koju je objavio naš portal demantuje.

Ivica Dačić danas nije odgovarao na pozive Telegrafa, pa nismo bili u prilici da čujemo šta sada misli o ukidanju presude Partizanovom navijaču i simpatizeru njegove partije.

Protiv Vavića se, prema navodima emisije "Insajder", vodi čak 12 krivičnih postupaka, ali on je i dalje na slobodi. Kako saznajemo, više nije "aktivan" na južnoj tribini stadiona Partizana otkad se desila podela među najvernijim navijačima "crno-belog" tima, i u poslednje vreme se bavi privatnim biznisom.

Podsetite se slavlja u izbornoj noći u štabu SPS-a:

(I. M.)

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA