PANDUR POLUDEO: Hteo da otima, siluje, ubija, kuva i jede stotine žena (FOTO)

Tokom jednog od razgovora sa svojim saučesnikom, Gilberto Vale je diskutovao o veličini rerne koju poseduje u kući, rekavši da je dovoljno velika ako se saviju noge žrtve koja bi u njoj bila ispečena

  • 1

NJUJORK JE DANAS U ŽIŽI! Gotovo istovremeno sa pokoljem koji je u jednom stanu u bogataškom kraju Njujorka izvršila (sumnja se) dadilja izbovši nožem dvoje dece nasmrt, njujorška policija je razotkrila plan svog kolege koji je uhapšen pod optužbom da je planirao da otme, skuva i pojede jednu ženu, prenosi agencija AFP.

Uhapšen je Gilberto Vale, koji je sa saučesnikom za kojim još tragaju organi reda, koristeći policijsku bazu podataka, nameravao da otme svoju žrtvu i zatim je skuva i pojede.

Monstruozni plan otkio je američki Federalni istražni biro (FBI) tako što je u septembru ušao u Valeove mejlove i onlajn komunikaciju. Njujorški policajac je od jula bio u kontaktu sa svojim saučesnikom koji je tražio pet hiljada dolara otkupa za neimenovanu devojku. Policija je u njegovom kompjuteru pronašle datoteku sa podacima o najmanje stotinu žena, njihovim fotografijama i adresama, što je Vale uzeo iz policijskih fajlova.

Tokom jednog od razgovora, Vale je diskutovao o veličini rerne koju poseduje u kući, rekavši da je dovoljno velika ako se saviju noge žrtve koja bi u njoj bila ispečena.

Njegov saučesnik je, prema onome što je policija otkrila, pitao Valea koji je njegov omiljeni deo tela koji bi pojeo, na šta mu je odgovorio da planira da otetu devojku peče na niskoj temperaturi da bi što duže bila u životu.

Iako do otmice nije došlo, policajac iz Njujorka je pre hapšenja čak uspeo i da se vidi sa jednom od devojaka sa svoje liste, izvevši je na večeru.

Policija je u trenutku kada je prikupila dovoljno dokaza odlučila da uhapsi svog kolegu.

Ovaj slučaj je još više uznemirujući kada se ima u vidu da je Vale bio policajac koji se zakleo da će njegov posao biti da štiti i služi ljudima, rekao je njujorški tužilac Prit Barara.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • паметњаковић млађи хтц

    26. oktobar 2012 | 11:02

    american dream! oooo jeeaah. нека хвала. па смо после ми овакви и онакви

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA