NEUNIŠTIVI: Crnogorci preživeli "Sendi" usred Bermudskog trougla!

"Trenutno smo u epicentru Bermudskog trougla. Jutros je na brodu bilo više povređenih ljudi. Pre sat vremena kapetan je javio da će, nažalost, uragan "Sendi" učiniti da naredna tri dana budu još gora", piše u mejlu koji su trojica Podgoričana poslala sa broda portalu "Vijesti"

  • 0

Uragan "Sendi", koji se sinoć nalazio u epicentru Bermudskog trougla, trojicu Podgoričana, radnike sa broda "Explorer of the seas", odsekao je od sveta.

Telefonske veze su u prekidu, a oni nemaju mogućnost da se jave svojim kućama, napisali su u mejlu poslatom "Vijestima".

Brod na kom se nalaze, tvrdi  jedan od njih, Mirko Leković, juče oko podne, naginjao se i do 60 stepeni. On je u mejlu napisao da je posada pre dva dana otplovila iz Njujorka za Hamilton, na Bermude.

- Bukvalno smo sada odsečeni od sveta. Trenutno smo u epicentru Bermudskog trougla. Jutros je na brodu bilo više  povređenih ljudi. Pre sat vremena kapetan je javio da će, nažalost, uragan "Sendi" učiniti da naredna tri dana budu još gora - napisao je Leković.

On je objasnio da su na na brodu s njim i dva momka iz Podgorice.

- Pored mene su još dva momka iz Podgorice koji rade sa mnom. Zasad su dobro. Zamolio bih vas da kontaktirate s nekim od mojih kući, jer su telefonske veze skroz ugašene, i tako će biti do daljnjeg. Recite im da je situacija, nažalost, takva kakva jeste - piše u mejlu poslatom sa broda "Explorer of the seas".

Leković je napisao da su pre sedam dana, kada je prošao uragan "Rafael", "na svu sreću dobro prošli" .

- Imali smo mali incident sa drugim brodom norveške kompanije "Norvesian star", gde su se u jednom trenutku, pod jakim naletom uragana, dva broda sudarila. Na svu sreću nije bilo povređenih i nije pričinjena velika materijalna šteta - napisao je Podgoričanin.

(I. D. / Vjesti.me /Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA