Pijani košarkaš Kimani Frend zgazio devojku (29) u centru Beograda!

Nevena Dragutinović bila je sa sestrom bliznakinjom, koja je posle pretrpljenog šoka prebačena u Urgentni centar. Frendu, kome je utvrđeno 0,98 promila alkohola u krvi, određeno je zadržavanje od 48 sati. On se policiji pravdao da je hteo da izbegne taksistu

  • 10

Kimani Frend, jedini stranac u srpskoj košarkaškoj ligi, naleteo je autom prošle noći, oko 4.20 sati, na uglu Đure Đakovića i Francuske ulice, na Nevenu Dragutinović, posle čega je ona preminula na licu mesta!

Tridesetpetogodišnji košarkaš oborio je nesrećnu devojku automobilom marke "škoda", u blizini pešačkog prelaza u levoj traci.

Nezvanično, policajcima koji su ga uhapsili ispričao je da je pokušao da izbegne taksistu, koji je stajao u desnoj traci.

Na alko-testu je utvrđeno da je košarkas bio pod dejstvom alkohola, imao je 0.98 promila. Nesrećna devojka bila je sa sestrom bliznakinjom, koja je posle pretrpljenog šoka prebačena u Urgentni centar. Frimenu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Kako nam je saopštila Nada Macura iz Hitne pomoći, poziv za pomoć upućen je noćas u 4.24 sati, a javljeno je da se radi o saobraćajnoj nesreći.

Kada je ekipa izašla na teren, tridesetogodišnja devojka nije davala znake života, a bile su primetne teške povrede glave.

Podsetimo, juče je objavljeno da je ovaj košarkaš napustio valjevski Metalac i da je blizu prelaska u Valjadolid. Kraj saradnje Metalca i njega potvrdili su čelnici kluba, a ovaj nekadašnji igrač Refleksa trebalo je da otputuje u Španiju.

Ovaj igrač stigao je u košarkaški klub iz Valjeva u septembru kao slobodan agent. Osim u Srbiji, Kimani je igrao u Turskoj, Italiji, Venecueli, Koreji, Iranu i Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    3. novembar 2012 | 12:08

    Decko ima da odgovara za svoj postupak.Nije sigurno namerno. Ne opravdavam ga i nije trebao pijan da seda za volanom.Zavrsio je karijeru.Mislite da sada mirno spava.Nedao bog nikome to da se desi ni sa jedne ni sa druge strane...Zalosno za jedan mlad zivoz...to jest dva mlada zivota

  • Predrag

    3. novembar 2012 | 10:51

    Sada će Američka ambasada u Beogradu da zatraži od naše vlasti da ga pusti,kako bi mu oni sudili u SAD.

  • pravda

    3. novembar 2012 | 12:23

    Dokle vise te traume o Amerima.Covek je sa Jamajke.Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA