Veljović: Ponovo ću se kandidovati za direktora policije

Direktor policije najavio je da će se ponovo kandidovati za tu funkciju i da će prekinuti bolovanje kako bi istražio okolnosti u vezi sa prisluškivanjem Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića

  • 1

Direktor policije Milorad Veljović najavio da će se ponovo kandidovati za tu funkciju i da će u ponedeljak prekinuti bolovanje i vratiti se na posao kako bi istražio okolnosti u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

- Ponovo ću se kandidovati za direktora policije - rekao je za današnje izdanje lista "Danas" Veljović, kome je mandat istekao pre godinu i po dana, ali do izbora novog direktora ostaje na čelu srpske policije.

Raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora policije najavio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji je naveo da se Veljović nalazi na funkciji do izbora novog direktora, "tako da tu nema nikakvih smena niti bilo čega drugog", dodavši da je to "redovna zakonska procedura".

Veljović za beogradski list nije želeo da komentariše slučaj "dok ne bude upoznat sa detaljima", kao ni Dačićeve izjave o radu policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sačuvaj nas Bože

    5. novembar 2012 | 13:20

    konkurisaću i ja gospodine. predložiću samo da sve kandidate " zakače " na poligraf sa desetak pitanja iz slavnih biografija, pa da vidimo te podobnosti za prvog operativca Srpske policije. Počnimo sa pitanjem: da li ste ikada u karijeri trgovali operativnim podacima i ucenjivali nadredjene ? Da li bi ti prošao moj dobri i prepošteni Veljoviću, šta misliš ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA