Astrolozi: Novi premijer je Đilas, Čedi i Ljajiću zvezde naklonjene!

Domaći gledači u zvezde kažu i da Vojislav Šešelj neće preći cenzus i da će LDP i SDPS biti najprijatnija iznenađenja izbora na Đurđevdan ove godine

  • 2

Vojislav Šešelj neće proći cenzus, Dragan Đilas će biti novi premijer, DS i SNS neće u koaliciju.

Ovo nisu predviđanja nekog od vidovitih političkih analitičara, već ljudi koji od čitanja karata zarađuju pare - astrologa. Njima se "javlja" i da će Čedi Jovanoviću i Rasimu Ljajiću zvezde biti naklonjene, ali i da će na Đurđevdan, kada će izbori najverovatnije biti održani, više Srba svratiti na slavu kod komšije nego što će otići do birališta!

Politički retrogradne planete Saturn i Mars uticaće na slabiju izlaznost - tvrdi za Telegraf.rs astrolog Zlatko Zlatković. On, ipak, predviđa formiranje Vlade do 10. ili 15. juna.

- Petog, šestog i sedmog maja biće pun mesec, što će uticati da na smanjenu izlaznost. Neminovan je poremećaj kod birača, pogotovo kod onih u zemljanim znacima, jer će imati dileme - objašnjava Zlatković.

Njegov kolega Dušan Veličković za naš portal daje još konkretniju prognozu.

- Šešelj neće opstati na političkoj sceni, a Đilasu predviđam neku veću funkciju, kao što je uloga premijera. Očekujem i formiranje demokratske koalicije, što znači da izbori neće doneti bitnije promene - prognozira Veličković.

I Zlatković smatra da se odnos snaga između dve najveće partije neće bitno promeniti.

- Naša država je u znaku Jarca, pa to nepovoljnom položaju Saturna još više daje na značaju, pošto je on vladalac sazvežđa Jarca. Onse od osmog februara kreće u retrogradnom pravcu, što u politici znači da se ponavlja situacija iz prošlostiNema mogućnosti za koaliciju DS-SNS. Oni mogu da pregovaraju samo oko sastava vlade. Nije isključeno da predsednik predloži Nikolića za premijera, ali to je sve - kaže Zlatković.

I astrolog Sonja Colja tvrdi da je vreme povoljnije za Tadića nego za Nikolića.

- Jupiter se kreće kroz znak Bika i to govori da nam izbori ništa novo neće doneti, jer je Bik fiksan znak - objašnjava Colja za Telegraf.rs.

I dok se SNS i DS preganjaju oko mesta premijera, LDP će preći cenzus, i to sam.

- Čeda je u horoskopu Ovan, pa po prirodi ima tu želju za samostalnošću - pojašnjava Zlatko Zlatković.

Osim Jovanovića, zvezde će biti naklonjene i Rasimu Ljajiću, koji će, kažu astrolozi, takođe sam na izbore.

- To će mnogima pomrsiti konce. Čekaju nas razna dešavanja, neki će nestati s političke scene, a neki će odgovarati za svoja dela - upozorava Dušan Veličković.

(Milica Stojanović / Nataša Ilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojanamekic

    26. januar 2012 | 23:25

    Astrolozi: Novi premijer je Đilas, Čedi i Ljajiću zvezde naklonjene! | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/Pte97RQ2 via @TelegrafRs

  • telegrafrs

    26. januar 2012 | 14:13

    Astrolozi: Novi premijer je Đilas, Čedi i Ljajiću zvezde naklonjene! http://t.co/TeaZT5Im #politikasr

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA