TVRDIO DA JE VUČIĆEV VOZAČ: Pripadnik "Kobri" vozio sa 1,4 promila alkohola u krvi!

Kada je shvatio da će biti priveden, Nenad Stošić (35) pokušao da se spase pozivajući se na to da je lični vozač prvog potpredsednika Vlade Srbije

  • 0

Pripadnik specijalne vojne agencije "Kobre" Nenad Stošić (35) upravljao je vozilom sa 1,4 promila alkohola u krvi! Kada ga je zaustavila policija, tvrdio je da lični vozač prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

 

Stošić je urpavljao automobilom marke "fijat", beogradskih registarskih oznaka, kada ga je, u nedelju oko 2 sata ujutru, u Ulici patrijarha Dimitrija, tokom rutinske kontrole zaustavila saobraćajna policija. Prema nezvaničnim informacijama, koje prenose pojedini mediji, on kod sebe nije imao nikakva dokumenta.

 

- Nije imao kod sebe ni vozačku, ni saobraćajnu dozvolu. Patrola koja ga je zaustavila videla je da je pijan i podvrgla ga je alko-testu. Pokazalo se da je vozio sa 1,4 promila alkohola u krvi - kaže izvor iz policije za dnevni list "Informer" .

 

Prema nezvaničnim infomacijama, Stošić je, suočen sa privođenjem, pokušao da se spase i pozvao se na to da je lični vozač potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Međutim, kako prenosi dnevni list "Alo", Vojna policija je ubrzo reagovala i potvrdila da je Stošić pripadnik "Kobri", ali ne i da je Vučićev vozač.

 

- U Vučićevoj pratnji povremeno budu dva do tri automobila koja ga obezbeđuju. Međutim, jednim od njih upravlja i sam Stošić, ali on nema nikakve kontakte sa Vučićem - tvrdi izvor "Alo"-a.

 

Protiv Stošića je podneta prijava za vožnju u pijanom stanju.

 

(M. S. / Izvori: Infomer, Alo)

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA