PORODICA UBIJENE MANEKENKE: Sa Darijanom je prolazila kroz pakao, ubijao je Boga u njoj!

Dok se porodica Čarvenko priprema za sahranu svoje mezimice Vladislave, njihovi rođaci otkrivaju da su propali svi pokušaji da je odvrate od, kako kažu, problematičnog Darijana, uključujući čak i pokušaje da mu putem suda zabrane da priđe Vladislavi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • neba

    16. novembar 2012 | 16:09

    Jeste decko idiot, treba u zatvor na 20 godina minimum, ali stavite se malo u njegovu kožu, dok joj je kupovao stvari, sminku, izvodio je i sponzorisao, bog zna koliko je keša ulozio u nju, pa koliko samo kostaju silikoni, sve joj je dao, sve sto je radio radio je za nju, da bi njoj bilo lepo, jer da joj nije bilo lepo s njim ne bi mu se vracala, pustite to sta novine pricaju. U zatvoru je lezao zbog dilovanja, a to je radio verovatno kako bi mogao da ispostuje njene prohteve, jer se vidi da je bila tipicna lepa novosadjanka koja voli skupe stvari....kad toliko date za devojku i ona vas posle toga vara, i to jos dok je lezao u zatvoru????Jebote pa nije ni čudo sto je to uradio, verovatno nije hteo da je ubije, ali je sigurno mnogo odlepio, ipak su 7 godina bili zajedno i morao je to da trpi, verujte mi to se desava mnogim parovima u srbiji, pogotovo kad imas skupu devojku....imam mnogo takvih drugova koji odlepe za ribom i sve joj kupuju i daju a one to ne znaju ceniti....inace i sam imam takva iskustva jer zivim u inostranstvu par godina i kad dodjem u ns sa stranim tablicama lete oko mene ko da sam bred pit :) i to je veliki problem nasega drustva, preko nema toga, jer devojke rade vec u sredjoj skoli i veoma su samostalne, nas je unistila beda, siromastvo i prokleti politicari koji rade za sebe....to je barem moje misljenje a vi kritikujte. P.s. Neponovilo se nikome

  • Boris Krnic Boca

    14. novembar 2012 | 13:37

    ..."bila je uspesna u zivotu,cak je i fakultet upisala"... nikad gluplje nesto nisam procitao u zivotu,pa sta su oni ljudi sto su zavrsili fakultete po vasem(savrseno uspesni...tek pocinju problemi).Sa familijom suosecam i izrazavam puno saucecse,a njoj zavidim jer je na mestu gde nema vise problema.

  • aca

    14. novembar 2012 | 13:29

    porodica je znala kakav je on? ubijao je bogu u njoj? znaci umesto da joj pruze podrsku i pokusaju da je zastite od takvog idiota oni nisu nista radili? a sada se cude da je vise nema. ne razumem takvu porodicu! ne zelim da kazem nista lose o njoj, ali i ona je mogla da razmisli malo i da dodje do zakljucka da takva veza, takva "ljubav" ne vodi nicemu. imam dve sestre, i verujte da cu tom muskarcu suditi kako treba, koji ikada (ne daj boze) udari moje seke. to su trebali i da urade ovom debilu! ali koliko devojaka trebaju jos da budu prebijene dok shvate da muskarac koji udara zenu pre svega NIJE muskarac, neko izkompleksirana pickica, koju treba odmah ostaviti cim PRVI PUT digne ruku. takvi muskarci ne udaraju samo jednom, vec i drugi, peti, i ko zna koji put. ne kapiram zasto devojke to dozvoljavaju. preglup je taj muskarac koji udari zenu, ali i ta devojka koja trpi takve muke i to dozvoli da joj bilo ko radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA