MACA POJELA JEZIK: Ubica manekenke ćutao pred sudijom jer je "potresen"!

Darijan Musić (25), koji je optužen za brutalno ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko, nije, kako je rekao, u stanju da istražnom sudiji da iskaz jer je potresen zbog sahrane

  • 3

Darijan Musić (25) koji je osumnjičen za teško ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko, na saslušanju kod istražnog sudije nije mogao da da iskaz jer je, kako je rekao, potresen zbog toga što danas sahranjuju njegovu devojku.

On je u zgradu Višeg suda u Novom Sadu, pod jakim merama obezbeđenja dovezen jutros oko 11 sati. U pratnji sedam-osam policajaca, Darijan je u sud ušao na sporedni ulaz.

Nakon što je, kako Telegraf.rs saznaje, sudiji rekao da nije u stanju da da iskaz jer je za nekoliko sati sahrana njegove devojke, za čije ubistvo se tereti, sudija mu je uručio rešenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana.  Uz pojačano obezbeđenje, Darijan je nakon pola sata, koliko je proveo u sudu, vraćen u novosadski zatvor na Klisi.

Sahrana Vladislave Červenko je u 13.30sati  na Novom groblju u Novom Sadu.

Podsetimo, Darijan Musić je uhapšen  juče na putu Novi Pazar - Kosovska Mitrovica u pokušaju da pobegne iz zemlje. Prethodno je na svojoj Fejsbuk stranici neposredno priznao ubistvo svoje devojke i najavio samoubistvo. Ipak, imidž žestokog momka koji prkosi svima i ničeg se, kako je napisao, ne plaši, srušio se u momentu njegovog hapšenja. U tom trenutku je, kako saznajemo, počeo da plače i kukumavči.

(P.Marković)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asd

    15. novembar 2012 | 15:28

    Хаха!Каква је то мушкарчина?Прво убије манекенку,па шири муда по Фејсуу!Где си сад,мушкарчино?Што ћутиш сад?Јадниче!

  • Dr.Dulitli

    15. novembar 2012 | 15:59

    Kuton ostace kurton!

  • gile

    17. novembar 2012 | 12:15

    sta je kukavice ajde sada pokazi muda nabildovani idiote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA