UPOZNAJTE UBICU: Najavljivao zločin na Fejsbuku, otac mu se ubio na njegove oči! (FOTO GALERIJA)

Darijan Musić na društrvenoj mreži pisao kako je "očajan" i kako će "dići skupštinu u vazduh", kao 15-godišnji tinejdžer doživeo traumu kada je njegov otac pred njim pucao sebi u glavu

  • 34

"OČAJAN SAM, DIĆI ĆU SKUPŠTINU U VAZDUH!" Da je neko pažljivo čitao ono što je poslednjih dana na Fejsbuku objavio Darijan Musić, osumnjičen da je brutalno ubio svoju devojku Vladislavu Červenko (25), mogao je da predvidi zlo koje se sprema.

U danima pre stravičnog zločina Musić je na popularnoj društvenoj mreži pisao o količini besa koja čuči u njemu i za koji ne zna gde će ga odvesti:

- Raspao sam se, samo su komplexi uznapredovali kad se setim kakav sam nekad bio hehe :) :) biće opet, sad sam pun nekog besa i očaja koji mi daje volju da prkosim svemu, pa ću onda ili opet biti sjajan il ću dići skupštinu u vazduh jer ne znam gde će me taj očaj odvesti....-napisao je.

Fotografije i statusi koje je u proteklom periodu kačio na svoj Fejsbuk profil otkrivaju detalje iz života i interesovanja ubice iz Novog Sada...

U oči odmah pada da je Darijan mnogo pažnje i vremena posvećivao svom telu. Tetovaže, pirsing, uske majice... su bile deo imidža momka koji je očito puno vremena provodio u teretani. Fotografije poput one u penušavoj kadi sa gumenom patkicom -  skrivaju mračnu stranu mladog Novosađanina, koji je izvesno vreme proveo iza rešetaka, a policiji je nezvanično bio poznat i po dilovanju droge.

Prema saznanjima Telegrafa.rs, Darijan je sa svojih petnaestak godina preživeo strašnu tragediju, kada je njegov otac izvršio samoubistvo i to na njegove oči, što nam je potvrdio i njegov poznanik:

- Retko kada je pričao o svom detinjstvu, a posebno o tinejdžerskim danima. Jednom smo sedeli i dotakli se dečačkih dana. Rekao mi je da ne želi o tome da priča, jer je pre desetak godina doživeo strašnu stvar. Otac za koga je bio vezan izvršio je samoubistvo maltene pred njim, na njegove oči. Samo mi je rekao da mu je otac pucao sebi u glavu, i da je on sve to video, zamolivši me da preskočimo tu temu – kaže za Telegraf Darijanov drugar iz teretane.

On dodaje da je Darijan bio kulturan momak koji je retko pokazivao nervozu, a negativnu energiju trošio trenirajući.

Pogledajte Darijanove fotografije:

Predstavljao se kao poslednji plivački šampion SCG, citirao Hitlera, a kao omiljena naveo književna dela Markiza de Sada. Ipak, naveo je i da knjige najviše voli kad je hladno - za potpalu.

Da mu nije sve išlo glatko u životu posvedočio je i u svom neformalnom priznanju ubistva na Fejsbuku, u kome kaže:

- Bog je opet imao usran plan za mene.

Status žestokog momka dokazivao je i fotografijama na kojima vežba gađanje, grli flašu žestokog pića ili drži tek ulovljenu, krvavu lisicu. Ipak, možda njegovu prirodu najbolje oslikava fotografija ne kojoj je, nasmejan, izblajhane kose, u krvavoj majici i sa brojnim povredama po licu, najverovatnije od tuče.

Porodica ubijene Vladislave Červenko tvrdi da je bezuspešno pokušavala da je odvoji, čak i sudskim putem, od Darjana sa kojim je prolazila pakao.

- Znali smo kroz šta prolazi. Batine je dobijala. Toliko je tukao, ali i pored toga nije mogao u njoj da ubije želju za životom - kazala je njena rođaka.

Nasilnu crtu Darijan uopšte nije krio. Na svom Fejsbuk statusu, 26. oktobra napisao je:

- BRATE VIDEO SAM TE PRE NEKI DAN AL TO NISI BIO TI"... I ONDA JA NA KRAJU BUDEM LUD KAD UVATIM DA ŠAMARAM MENTALNO SAKATE KRETENE!?!?!????

Početkom ovog meseca, Darijan je najavio "borbu sa demonima".

- STARE RANE ZARASLE, OSTALI SU SAMO OŽILJCI I MUDA SPREMNA ZA BORBU SA DEMONIMA I LOV NA DUŠMANE! Amin - postovao je.

U jednom od prethodnih statusa, sa gađenjem opisuje "Noć veštica" i poziva Hitlera ili Klintona da nas "sve pobiju":

- Noć veštica sine! Lokacija: Srbija, pravoslavno podneblje, konkretno njen usrani ogranak- Novi Sad. Uprkos tome, loženje na praznik katoličkog dušmanina je bilo evidentno! Napolju je sinoć tumarala gomila drogiranih pedera nakaza, maskiranih u nakaze. Jebem ti zapad i običaje njegove, jebem ti nas sakate što uvek sve filtriramo da bi prihvatili samo ono najgore! Koncentrat zapadnog katoličkog sranja nam je najmiliji! Bitno da je Hitler bio lud što je hteo da nas pobije!? Dizajnirani smo za tepih bombu, medicinska ispitivanja i za testiranja delovanja ne proverenih hemijskih oružija. Vrati se Hitlere ili makar Klintone, pobij govna ruke ti se pozlatile.

U poslednjem postu na svom profilu, pre nego što je zakačio "oproštajno pismo", dolazi do izražaja Darijanova "pobožnost".

- Bože, brate moj sveti… Ubij me, po tvom nepogrešivom mišljenju najstrašnijom smrću… Ubij, neka boli... Ne žali veličanstveni primerak homosapiensa! Ubij ako ti se ikad učini da počinjem da ličim na ove nove... Fine, fensi studente, sa super modernim ramovima ćoroskopa, opeglane i uštrikane pederske garderobice, ulickanih frizurica punih mirišljavog zejtina, uskih ramena a širokih bokova, što muda nemaju jer im nikad i neće biti potrebna u bednim životima. Ubij me tad, ruke ti se pozlatile Bože brate. Amin

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoz

    14. novembar 2012 | 16:08

    aaauuuuu,kakav psihopata...

  • Mileva jos nepokojna

    14. novembar 2012 | 16:19

    Smrad i psihopata. DA ne j...momcic nego novcic, dokaz je i odanost ove MANEKENKE, koja je sve mogla da pervazidje osim cinjenice da odvajanjem od njega gubi i pare. Kakvi su nam izbori takav nam je i zivot.

  • msm_ono

    14. novembar 2012 | 16:26

    "Fotografije poput one u penušavoj kadi, sa gumenom patkicom - skrivaju mračnu stranu mladog Novosađanina". Svu decu na saslušanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA