PLAVUŠE KOVAČEVIĆU: Vi ste sramota našeg jezika, "Dušane"!

"Vi ste sramota i našeg pisma, književnosti, pola, brkova, Skupštine i svih stranaka u kojima ste bili. Utešno je što Vas Vaša dela neće nadživeti. S dubokim prezirom odbacujemo dalju raspravu na Vašem domaćem terenu. Dakle, u blatu", poručuju dramskom piscu voditeljke RTS-a Olivera Kovačević, Nataša Miljković i Olivera Jovićević

  • 8

Prepiska između dramskog pisca Siniše Kovačevića i voditeljki RTS-a Olivere Kovačević, Olivere Jovićević i Nataše Miljković se nastavlja. Voditeljke su odgovorile na jutrošnje Kovačevićevo pismo u kojem ih, između ostalog, naziva "zlatokosama" i piscu poručile da je "sramota našeg jezika, pisma i književnosti".

Tekst s naslovom "Odgovor `zlatokosih` sa RTS-a na pismo Siniše Kovačevića", koji je objavljen na sajtu Javnog servisa, prenosimo u celosti:

"Vaše pismo zlokobnije je i prljavije od Vašeg govora u Skupštini. S dubokim prezirom odbacujemo dalju raspravu na Vašem domaćem terenu. Dakle, u blatu. Vi ste sramota našeg jezika, pisma, književnosti, pola, brkova, Skupštine i svih stranaka u kojima ste bili. Utešno je što Vas Vaša dela neće nadživeti. Nudite da nas oslovljavate "zlatokosama" umesto "plavušama". Htele bismo da uzvratimo ljubaznost i da Vas nazovemo "Dušanom". Ali, nećemo. Zvuči previše komično".

Olja Kovačević

Olja Jovićević

Nataša Miljković

(Telegraf.rs/RTS)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavusa

    15. novembar 2012 | 19:19

    Ove kokoske njihova dela sigurno nece nadziveti. Rok trajanja im je koliko i njihovom Tijanicu

  • OOUR

    15. novembar 2012 | 17:52

    "Njegova dela ga neće nadživeti" ????? A, plavušice, koja su to vaša kapitalna "dela"? Playboy sa Olivericom se izandjao odavno, baš kao i ona, ove ,druge, dve glupo je i komentarisati. I niste ništa drugo, nego Tijanićeva ergela.

  • Marko Majstorovic

    15. novembar 2012 | 18:24

    Bajate snaše (svih boja), bajati urednici, bajat direktor, bajata televizija - i suviše bajata. Nema ljutiš! Bilo je u zemlji Srbiji i većih umišljenih veličina, pa su podvili repove. Terajući ovog dramosera, moglo bi se desiti da isterate na čistac još koju pokondirenu tv-tikvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA