"ISKOPAĆE NAM ĆERKU": Policajac siledžija ne da roditeljima poginule supruge da vide unuke!

Milosav Stiković, nedavno suspendovan zbog surovog hapšenja Beograđanke na Dorćolu, izgubio je suprugu u saobraćajnoj nesreći pre šest meseci. Stiković je za vreme nezgode spavao na mestu suvozača

  • 16

Milosav Stiković, suspendovani policajac zbog brutalnog hapšenja samohrane majke u Višnjićevoj ulici pred maloletnom ćerkom, preživeo je porodičnu tragediju kada je pre šest meseci u saobraćajnoj nesreći poginula njegova žena. Stiković je u tom momentu bio na mestu suvozača, a za vreme udesa je spavao i nije ništa čuo!

Od tada je sam sa dvoje dece U. S. (11) i A. A. (4), koji su u vreme udesa bili na zadnjem sedištu, a roditeljima pokojne supruge je zabranio da viđaju unuke.

Roditelji preminule Vesne Stiković, V. V.  i B. V. kažu da ni dan-danas nakon skoro pola godine, nisu dobili ni izveštaj sa obdukcije niti sa uviđaja na mestu nesreće.

- Nesreća se dogodila kada su se vraćali sa svadbe iz mesta Crkveni Toci, odakle je Stiković. Vesna je za volan sela kada su kod Gornjeg Milanovca izašli na magistralu i nakon 500 metara dogodio se udes. Ni danas ne znamo šta se dogodilo, ona je bila jako dobar vozač, a naš zet tvrdi da je spavao na prednjem sedištu kada se sve dešavalo, kao i deca - priča otac.

On dodaje da nije bila na mestu mrtva već je prebačena u kragujevačku bolnicu, gde su kasnije izvršili i obdukciju.

- Kada su ambulantna kola došla, naš zet je ostao da zbrinjava auto, dok mu je teško povređena žena vožena u bolnicu. Policajac u Gornjem Milanovcu mi je rekao da bi ona preživela da je bila vezana. Voleo bih da dobijem taj izveštaj, da samo saznam šta se dešavalo -  kaže otac.

Nedavno im je policajac Stiković zabranio da viđaju unučiće, pod objašnjenjem da ga nisu konsultovali kada su ime njegove pokojne supruge urezali na spomenik.

- Vesna je sahranjena u našoj porodičnoj grobnici, koja postoji od 1934. godine. Urezali smo njeno ime sa venčanim prezimenom i hteli da ga obradujemo, a on se toliko uzrujao da mi je zabranio da viđam unuke i rekao da će mi iskopati ćerku iz groba i sahraniti je gde on hoće - plačući kaže majka i dodaje da je pokojna Vesna njihova ćerka jedinica na koju su čekali punih 11 godina.

Prema rečima roditelja, Stiković je uvek bi grub i oštar, ali u braku nisu imali većih problema, odnosno ćerka im se samo jednom požalila.

- Prve četiri godine braka su stanovali kod nas i tu im se rodio prvi sin, a posle su se selili. On je tek nedavno završio fakultet, a i u policiji je napredovao. Stekao je i prijatelje, a mi smo mu pomagali oko školovanja. Nekako se čini da je tek nedavno pokazao svoje pravo lice, kao "vuk u jagnjećoj koži". Pretvarao se pred ćerkinim prijateljicama, prao sudove i kao bio dobar muž - kaže majka pokojnice.

Vesna Stiković je radila u Narodnoj banci, bila je omiljena i imala mnogo prijatelja.

- Kao mala uvek je bila dobro dete, nikada je nismo kontrolisali jer smo poznavali celo njeno društvo i momke sa kojima je izlazila, pa ni protiv venčanja nismo imali ništa - naglašavaju roditelji.

U poslednje vreme Siković je još nervozniji i oštriji, sve manje u kontaktu sa rodbinom pokojne žene, pa porodicu ne čudi ni ponašanje prema majci koju je brutalno uhapsio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    19. novembar 2012 | 13:59

    Strasno je sto je pomenuti Stikovic iseljavao DOBRU DRUGARICU SVOJE POKOJNE SUPRUGE vESNE I DA JE GLEDAO DOK JE PRIVATNO OBEZBEDJENJE GAZI, a da se sve vreme pravio da to nevidi. Dok je Rada Matic onesvescena lezala on je to mirno posmatrao I DOPUSTIO OBIJANJE STANA A KASNIJE SU KAMERE SVE VEC SNIMILE...

  • patriota

    19. novembar 2012 | 12:58

    Ostavite se vise coveka, ionako ima puno svojih muka jos i pisete o njegovoj tragediji. Bolesno koliko ste znatizeljni Vi novinari. Podrska policajcu koji je radio svoj psao, niko nije postavio pitanje toj gosppdji koja je privedena, da li je ona svojim ponasanjem izazvala reakciju policijskog sluzbenika. Svaka prica ima sve medalje, ovog puta gledamo samo jednu, a drugu ne.

  • Ogorcena beogradjanka

    19. novembar 2012 | 14:14

    Mima, ocigledno je da vi nikada niste ni upaznali ove divne ljude po kojima pljujete... NE KOPAJTE IM PO RANAMA SRAM VAS BILO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA