MEDIJI: Gotovina ide na more s ljubavnicom!

- Otići ću na more, a nisam siguran da ću ići u Vukovar. Imaću prilike da se poklonim žrtvama i braniocima. Ne mora to biti sutra, nego u danima ispred nas - poručio je oslobođeni general

Komentari

  • Goran

    17. novembar 2012 | 20:08

    Nemam nikakve probleme sa hrvatima, njima svaka cast sto velicaju i podrzavaju svoje. Tako treba, od njih mozemo da ucimo. Ono sto nama treba nije bojkot hrvata i njihovih proizvoda, zasto? Pa ne mislim da je bolje pazariti u prodavnici "naseg" mafijasa koji je bogatstvo izgradio na znoju i muci naseg srpskog naroda. Onog sto zivi kao lord a radnici mu rade za crkavicu od 15-20.000 dinara. Ono sto nama treba je da prestanemo mi srbi sebi da budemo najveci neprijatelji. Sit sam komentara po raznim forumima tipa "takvi smo mi srbi, najgori narod, tako nam i treba, najgori smo" i sl. Moramo da svatimo da nemamo vecih neprijatelja od nas samih. Kada rascistimo sa takvim razmisljanjima i slozno stanemo iza samih sebe, sve ce biti lakse i bolje. Kada jedan srbin za svoj narod kaze da ne valja to je gore nego kada tako misli ceo hrvatski narod, a onima koji tako misle porucujem da srbija ima granice pa neka potraze bolji narod i zive kako zele. Ja volim ovu zemlju, ponosim se hrabrom srpskom vojskom iz prvog i drugog svetskog rata, ponosim se vojskom koja se suprotstavili otomanskom carstvu, ponosim se srpskim vojnicima i staresinama koji su branili srpstvo u hrvatskoj, bosni i kosovu. To je moja srbija i u njoj cu ostati. Kada u ovoj zemlji vecina bude poput tih pljuvaca koji su fala bogu manjina jos uvek, kada prihvatimo da radimo kako to amerika i nemacka diktiraju, tada cu znati da te "moje" srbije vise nema pa cu mozda ja potraziti neku bolju zemlju, ali nadam se da me tada vise nece biti....

    • 20. novembar 2012 | 14:34

      Bojan

      @Goran

      Kako možeš da se ponosiš vojskom koja je "branila srpstvo" u Hrvatskoj, Bosni... pa nisu oni branili već BLATILI srpstvo i toga se treba sramiti jer su napadali i uništavali tuđe. Doći će to ljudima u glavu kad se počne plaćat ratna odšteta za agresiju.

  • SPASENIJA CANA BABOVICH

    17. novembar 2012 | 18:52

    hrvati Narod koji je po Ocu Nacije Tudjmanu postoji 6.000 godina i vodi poreklo iz Irana. Ostaje nerazjašnjeno kako je onda Njofra otac tog naroda, kada se on rodio pre manje od 120, a više od 80 godina. Kad je uspeo da ga napravi. Hrvati su poznati po svojoj tisućugodišnjoj kulturi koju je najbolje pokazao Torcidaš u Beogradu (ima na youtube). Neki zlobnici su govorili za njih da su bečki konjušari, ali (samo) oni znaju da su spasli Evropu od Turaka. Uopšte, bili su predziđe kršćanstva, što su u Jasanovcu i pokazali. Njihov oficijelni umjetnik Marko Perković Tompson, čiji koncerti su na državnoj televiziji (javnom servisu?) Hrvatske, i dalje se hvali tim civilizacijskim dostignućem. Iako je opšte poznato da su najzad uspeli da dobiju Srbe u ratu, Hrvati kao da i dalje imaju komplekse. I ne samo to, nego i 18 godina po raspadu Jugoslavije, na njihov zahtev (prethodno su sami ušli) oni su opterećeni Srbima. Kad god se u Srbiji nešto dogodi, na hrvatskoj televiziji se satima priča o tome.

  • templer

    17. novembar 2012 | 16:09

    Zatvoriti sve hrvatske firme kod nas i odmah sve proterati bez komentara.....

  • serbon

    17. novembar 2012 | 15:20

    Годинама некупујем ништа хрватско , неидем на њихово море , говорим то свакоме кога познајем а сада ево преклињем сваког Србина да бојкотује све што је њихово ! Толико , бар , свако од нас може да учини !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA