VULGARNO: Ginekolog stavio ženski polni organ na vizitkartu! (18+) (FOTO)

- Bizarna vizitkarta odštampana je u stotinak primeraka kao fora - kaže doktor Aranđelović, i nije deljena pacijentima već je bila pokušaj da se našali sa prijateljima

  • 3

Vulgarna fotografija ženskog polnog organa bila je izbor za "reklamu" na vizitkarti ginekologa dr Nemanje Aranđelovića!

Dr Aranđelović je usluge koje je kao specijalista ginekologije i akušerstva pružao pri Zdravstvenom centru Knjaževac reklamirao na krajnje čudan način - na vizitkarti sa memorandumom ustanove u kojoj radi, kao i svim neophodnim mejl adresama i brojevima telefona, u prvi plan je stavio i sliku ženskog polnog organa!

To ne bi bilo toliko čudno i strašno da na njoj nije prikazan ovaj intimni deo tela žene koja se vulgarno dodiruje. Da ne vidite šta na kartici piše, sigurno biste pomislili da je reklama za porno-sajt!

- Vizitkartu mi je u nekih stotinak primeraka odštampao prijatelj 2008. godine, a fotografiju je našao na internetu. Napravili smo to kao foru, jer smo želeli da se našalimo. Nisam je delio pacijentkinjama, već samo poznanicima koji su bili oduševljeni - rekao je ovaj "duhoviti" ginekolog za "Kurir", i dodao da je zbog tog slučaja svojevremeno protiv njega bila podignuta prijava, a snosio je određene posledice i u zdravstvenom centru u kojem je tada radio.

Kako kaže dr Rodoljub Đorđević, trenutni načelnik dispanzera za žene pri ovoj zdravstvenoj ustanovi, mnoge njihove koleginice bile su uvređene zbog te vizitkarte.

- Nijednu nisam video, ali znam za tu priču, jer su se mnoge doktorke osećale neprijatno. Naš kolega je to delio po kafanama i u gradu, ali tim njegovim neozbiljnim činom kompromitovao je kako sebe tako i našu ustanovu. A koliko se sećam, dr Aranđelović tada nije dobio otkaz, ni smanjenje plate - rekao je dr Đorđević iz Zdravstvenog centra Knjaževac.

(Telegraf.rs / Izvor / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krempita

    18. novembar 2012 | 17:03

    Centar za kardiovaskularne bolesti ima na znaku srce, stomatoloska ordinacija ima zub, sveti vid ima oko... Pa neće valjda ginekolozi da stavljaju auto delove. Odlična vizit karta...

  • Tezej

    18. novembar 2012 | 22:24

    Ako izuzmemo manje greske u grafickom dizajnu, ovo je odlicna kartica. Jedino mi nije jasno sto su se koleginice osecale uvredjeno. Nije valjda pi*ka sa pozadine toliko lepa.

  • Kralj

    19. novembar 2012 | 11:57

    hahahah , kolege odlicni komentari :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA