PLATILI ZA SMRZAVANJE U KOLONI: Putarina se ipak naplaćivala, putnici besni! (FOTO)

Nakon nekoliko sati smrzavanja Slaviša V. platio je putarinu kod Stare Pazove, iako su nadležni obećali da će biti besplatna. Međutim, u JP "Putevi Srbije" kažu da je ova odluka važila "samo na naplatnim rampama Novi Banovci i Sirig, radi bržeg rašćišćavanja kolone automobila"

  • 2

DRAMA NA PUTEVIMA! Povodom tvrdnji nadležnih, posle drame koju su preživeli zavejani na auto-putu Subotica - Novi Sad, da putarina u Vojvodini neće biti naplaćivana, redakciji Telegrafa javio se Slaviša V., koji tvrdi da ništa od ovoga nije istina.

- Učesnik sam blokade na auto-putu Subotica -  Novi Sad. Gotovo 13 sati nismo mogli ni da mrdnemo, a ja sam srećom uspeo da se domognem OMV pumpe, i da dosipam gorivo kako bi mi auto sve vreme radio. Putarinu sam naravno platio kod Stare Pazove oko 15 sati - kaže Slaviša, i dodaje da je na radiju čuo da je besplatna.

U JP "Putevi Srbije" kažu da je ta odluka bila na snazi do 20 sati, ali samo na dva mesta na području Vojvodine, gde je u nekim opštinama proglašena vanredna situacija.

- Naše rukovodstvo je donelo odluku da se putarina ne naplaćuje na naplatnim rampama Novi Banovci i Sirig, radi bržeg rašćišćavanja kolone automobila - navode u JP "Putevi Srbije".

Takođe, naš čitalac tvrdi da nisu tačne ni tvrdnje da je zavejane putnike bilo ko obilazio i donosio im hranu.

-  Blokada je trajala od 16 sati, a kod Bačke Topole sam bio oko 23 sata, tako da sam bio očevidac situacije i znam da se niko nije pojavio. Nije bilo nikakve pomoći, sendviča, niti nas je iko obilazio do ujutru - kaže Slaviša V. za naš portal.

Podsetimo, još jedan od putnika koji je preživeo dramu na ovom auto-putu ispričao je za Telegraf potresnu priču o tome kako su on i njegova porodica preživeli zavejani više od 12 sati.

(Lj. V. /Foto: Slaviša V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    10. decembar 2012 | 20:06

    pa tuzi ih,spor ces dobiti. za pretrpljeni strah,traume psihicke posledice promrzavanje i jos sto sta...

  • dufko

    11. decembar 2012 | 08:59

    Pa, što je najtužnije, zaista je bilo objavljeno da se putarina neće naplaćivati samo na ova dva mesta a ne u čitavoj Vojvodini ali su neki mediji pogrešno preneli vest ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA