SENZACIONALNO: Hitler umro u Argentini 1962. godine, ima ćerke i unuke (VIDEO)

Na osnovu kontroverzne DNK analize koja je utvrdila da su posmrtni ostaci Hitlera u stvari ostaci neke žene, britanski novinar Džerard Vilijams došao je do fascinantnih podataka koji svedoče da je Hitler nakon rata dugo živeo u Južnoj Americi

  • 4

Britanski novinar Džerard Vilijams zajedno sa istoričarom Sajmonom Danstamom objavio je publicističku viziju "Sivi vuk" sa podnaslovom "Bekstvo Adolfa Hitlera" koje demantuje tvrdnje da se Hitler zajedno sa Evom Braun ubio u berlinskom bunkeru 1945. godine. Promocija knjige u Beogradu zakazana je za 12. decembar i biće održana u knjižari "Evro Đunti" u Knez Mihailovoj 35.

Vilijams, koji nakon 18 godina ponovo sutra dolazi u Beograd, otkrio je kako je došao na ideju da istraži "navodnu smrt" diktatora.

- Radio sam na dokumentarnim filmovima u Argentini kada sam naleteo na priču o tome da je Hitler u Argentinu došao podmornicom i tek kasnije umro, 1962. godine. Prvo sam nameravao da napravim "neozbiljan dokumentarac" ali daljim istraživanjem sam video da tu ima mnogo više materijala i zajedno sa Sajmonom, krenuo sam u istraživanje. Naše otkriće okrenulo je prihvaćenu istoriju naopako - objasnio je Vilijams. Osnova istraživanja mi je bila informacija da ne postoje forenzički niti DNK podaci o Hitlerovoj smrti,  jer je lobanja koju čuvaju Rusi podvrgnuta DNK analizi i ispostavilo se da je ženska - objasnio je Vilijams.

Hitler je posle rata viđan u Južnoj Americi, a to je potvrđeno svedočenjem nacističkog pilota koji je nemačkog diktatora odveo iz Berlina. Takođe, izvesni dokumenti FBI i CIA su potvrda da je Hitler nakon rata viđen u Latinskoj Americi.

Hitler ima ćerku i potomke sa Evom

- Izgleda da je on bio politički aktivan u pokušajima da ponovo izgradi nacističku Nemačku u izgnanstvu sve do 1952, kad ga je skrajnula organizacija kojom je upravljao njegov zamenik Martin Borman. Uglavnom je živeo mirno, buržujski, u luksuznom okruženju - dodao je Vilijams, otkrivajući pojedine delove knjige.

Ako ste pomislili da je ovo kraj spektakularnim tvrdnjama koje se iznose u ovoj knjizi, prevarili ste se. Naime, autori tvrde da je Eva ostavila Hitlera 1955. godine, i sa sobom odvela dve njihove ćerke: jedna se zove Uši, dok ime druge nije poznato. Starija, Uši je rođena u Evropi 1938, a druga  po njihovom dolasku u Argentinu.

- Verujemo da obe ćerke, a možda i još njihovih potomaka, žive u Nemačkoj ili u Argentini. Zvanična istorija pogrešno navodi podatke o Hitlerovoj smrti - mišljenje je Vilijamsa. Staljin je rekao da je Hitler pobegao u Španiju ili Argentinu, Ajzenhauer je rekao da pojma nema šta se dogodilo s Hitlerom - zaključuje pisac.

Da, ipak, ne bude sve ružičasto za autore, pobrinula se nauka. Ona je 1998. godine DNK analizom dokazala da su posmrtni ostaci pronađeni ispod jednog berlinskog parkinga zaista Bormanovi, kao što se dugo nagađalo. To obara barem jednu bitnu stavku njihove teorije, ali i kredibilitet čitave konstrukcije. Da li ćete poverovati ili ne, na vama je.

Poslušajte njegovo gostovanje na radiju:

(I. D. / Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    11. decembar 2012 | 23:13

    Druga se zove Angela....

  • Novak

    11. decembar 2012 | 23:29

    Sada to objavljujete,recimo da to znam petnaestak godina... lobanja koja je pripisivana hitleru?pripada mladjoj ženskoj osobi...živeo je u dvorcu na jednom Argentinskom ostrvu,okružen šumicom,skromno je živeo... Kao i diktor Mengele u Brazilu u malom selu...To selo ima danas 45 parova blizanaca...?čak sam video i njihovu zajedničku sliku od pre par godina....

  • Novak

    12. decembar 2012 | 05:40

    I ne rekoh,u Španiju kod G Franka je prebačen avionom,sa znanjem Engleza i dogovorom,a iz Španije je podmornicom prebačen u Argentinu tek 1948 godine...Argentina je planirana kao tačka B, u slučaju da dodje do sloma... Ko je pročitao "majn kampf zna da je bio genije"!ko nije misli da je bio ludak... "nach der osten" slomili su ga nepresusni izvori energije Rusije,sve ostalo je imao... Kad Srbin i Rus dodju do ivice ponora,ivice opstanka,sam bog i samo bog lično im pomogne... To dusmani ne mogu da shvate iako je jasno...!!! Da bi zacarili "satanu" moraju uništiti "pravoslavlje"...To im je najveći problem ,"pravoslavlje i molitva pravednika,to im kosti lomi"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA