KRVAVA PLJAČKA: Razbojnik ubio policajca hicem u srce, poginula dva pljačkaša! (VIDEO)

Razbojnik je tokom pljačke zlatare u Vlasotincu upucao policajca Miroslava Stamenkovića (27), koji je izdahnuo na samom ulazu u bolnicu. Policajci su uzvratili vatru, dvojica pljačkaša su ubijeni, a treći uhapšen

  • 6

Policajac Miroslav Stamenković (27) preminuo je u bolnici u Leskovcu od posledica ranjavanja tokom jutrošnje pljačke u Vlasotincu.

Prema nezvaničnim informacijama, policajca je u srce upucao razbojnik tokom pljačke zlatare u Vlasotincu jutros oko 8.30 časova.

Ranjeni policajac je dovezen u bolnicu u Leskovcu, ali je izdahnuo na ulazu u bolnicu.

Razbojnicu su, bez plena, utrčali u "land rover" i Ulicom Lole Ribara počeli da beže prema gimnaziji.

U poteru za pljačkašima krenula su dva policijska automobila. Pljačkaši su otvorili vatru, policajci su uzvratili i dvojica pljačkaša su ranjena - Darinko V. iz Berana i Velibor L. iz Bijelog Polja. Jedan od njih je odmah preminuo, a drugi u bolnici.

Treči saučesnik Adnan Š. iz Berana je uhapšen.

Vlasnik zlatare Bogoljub Džekić rekao je da je pokušaj pljačke trojice muškaraca video preko video-nadzora iz svoje druge radnje udaljene pola kilometra od mesta dešavanja i da je odmah pozvao policiju i uputio se ka zlatari.

- Kada sam stigao, pljačkaši i policija nisu bili tu, a dve radnice sam, uplašene, pronašao zaključane u toaletu, ruke su im bile vezane žicom, a usta lepljivom trakom. Jednu od njih su tukli - rekao je Džekić.

Očevidac pogibije policajca Božidar Stefanović rekao je da je stradali policajac jurio trojicu pljačkaša s pištoljem u ruci i da ih je sustigao u Ulici Ive Lole Ribara.

- Sve vreme je govorio "stoj, policija, pucaću", a na razdaljini od desetak metara jedan od bandita se okrenuo i počeo da puca, a zatim i drugi. Bila je to rafalna paljba. Policajac je bio ranjen, video sam krv, ali je i dalje stajao i zatim i on počeo da puca - rekao je očevidac.

Pogledajte videosnimak:

(D. Z. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komentator

    14. decembar 2012 | 14:47

    E to je ono sto crnogorci, koji nisu uspeli da prodaju svoju dedovinu za velike pare i presele se u bgd, rade po srbiji. Zao mi je policajca a i ovog treceg...jer je ostao ziv. steta.

  • krempita

    14. decembar 2012 | 12:23

    Menjali ste tri života za nekoliko grama zlata. Vrlo inteligentno.

  • pih

    14. decembar 2012 | 14:29

    I trebalo ih je pobiti. Lopove i ubice treba obesiti u sred grada da svi gradjani gledaju i da im to bude za nauk, da ce tako proci, ako pokusaju isto. Neko je svoju imovinu i svoj novac, tesko stekao i sad to treba da mu neko ukrade...neko kome je tesko da zavrne rukave i pocne nesto da radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA