VELJOVIĆ: Uhapšeni saučesnici u ubistvu policajca

- Oni su pronašli stan na području Leskovca za izvršioce pljačke i ovo im nije jedino krivično delo. Radi se o klasičnim kriminalcima, koji su već pljačkali zlatare čak i u Sloveniji - rekao je direktor policije

  • 0

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas u Leskovcu da su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su saizvršioci u izvršenju ubistva policajca Miroslava Stamenkovića, u pokušaju pljačke zlatare juče u Vlasotincu.

Osumnjičeni su uhapšeni na području Kragujevca, a jedan od njih je, kako je potvrdio Veljović, rođak ubijenog pljačkaša zlatare.

- Oni su pronašli stan na području Leskovca za izvršioce pljačke i ovo im nije jedino krivično delo. Radi se o klasičnim kriminalcima koji su već pljačkali zlatare čak i u Sloveniji. Policija će nastaviti da rasvetljava ovo krivično delo -  rekao je Veljović novinarima nakon komemorativnog skupa povodom smrti policajca Stamenkovića.

Direktor policije najavio je da će MUP pronaći način da zaposle sestru ubijenog policajca, čiji je suprug, takođe policajac, poginuo na dužnosti pre dve godine.

(I. M. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA